PDA

View Full Version : Nat options



Pokematic.NTN
11-25-2015, 09:20 AM
Hi the game sais that I have nat resticed but I have everithing oppened. This only appens with this game.

Ubi-Stature
11-25-2015, 11:06 AM
Hi there, Manudomaes,

Welcome to the forums,

Have you tried temporarily disabling your firewall to see if the connectivity improves?

Can you also confirm if you are using a wireless or wired internet connection?

Thanks.

SouCo-
11-25-2015, 04:42 PM
I have the same problem, and had it during the latest tech test too, but it was fine prior to that.

I've tried turning off the firewall, antivirus, Teamspeak, and pretty much anything you can think of.

Wired internet connection.

It has to be some change between the closed beta and the last Tech Test.

TheMetalfreak
11-25-2015, 04:55 PM
Yeah I agree, seems to me that many people are having problems now, but didn't have any problems in a earlier beta. Which means something have been added that caused all these issues, I cannot even play the game, but I had no problems in the earlier betas.

Doc-Axiom
11-26-2015, 10:06 AM
Hey,

same problerm here...turned off all i could, opened ports the support-site told me, but still the issue exists (with wlan configuration)

No way to get an open NAT. But with all the connection problems the open beta has, it could be, the issue has to be find there !? ;)