PDA

View Full Version : graffix jumping all over the place



llFlUlClKllUll
11-25-2015, 05:26 AM
once the round starts im getting jumbled graffix picking guns and outfit are fine but once the round starts IE you have a gun in ur hand the screen goes haywire. closed beta i was using ultra settings. no issues with fallout 4 or metal gear ATI R9
disregard the pixelation thats just the low record settings of Open Broadcaster Software

https://youtu.be/P3DZ2WEHF20

http://i.imgur.com/YCel4ZA.jpg

lacikocsi
11-25-2015, 06:25 AM
Same probs, so sad, i waited for the beta a lot, i luv this game so much, but this bug makes is unplayable :'c

snakeplisken69
11-25-2015, 09:15 AM
yupe also having the same problems hopefully this wont happen when full release cuz i pre ordered it :nonchalance:

Husker54.
11-25-2015, 06:26 PM
and now it says to update your drivers for better performance. i downloaded new divers to try and fix the bug but now it says update them i have no clue how any ideas :(

InspecktorF
11-25-2015, 06:47 PM
Is it just me or this issue only happen on AMD gpus?

tkdrocks2017
11-25-2015, 07:29 PM
Is it just me or this issue only happen on AMD gpus?

I have the same issue with my Radeon R9 290, has anyone submitted a ticket for this yet?

BuckPhux
11-25-2015, 07:49 PM
crossfire R9 390s and even on lowest settings its all messed up
http://i68.tinypic.com/4fvcht.jpg

Brexitslav
11-25-2015, 07:53 PM
Hey at least you got legit wallhack,,,

tkdrocks2017
11-25-2015, 08:04 PM
I was able to get it by going here (http://support.amd.com/en-us/download) and went to the Automatically Detect and Install Your Driver tab. Once it sets you up you should be able to choose what things you need to install. When I loaded up the game again (after I reset my computer), it told me I had the wrong driver, but there are no problems anymore.

BuckPhux
11-25-2015, 08:19 PM
Downloaded the new drivers and went to AMD settings and turned crossfire off,and it works.

xSpeed018
11-25-2015, 08:20 PM
I have a AMD R9 200 series and I have the same problem. My drivers are up to date as well. I won't be purchasing this game after all.

punkrots
11-25-2015, 11:21 PM
I have an AMD Radeon HD 7800, I had this issue but then I updated my driver to the latest Crimson edition and the issue went away, but now I'm being told that I'm playing with an unsupported graphics card and to update my drivers when I start the game. :\\