PDA

View Full Version : Rainbow Six Siege is stuck in the preload and there is no play button



HentaiDud3
11-25-2015, 01:15 AM
pls help me there is only preloaded and no play button
i reinstalled it 2 times and even made a new account but it doesn't work pls hlep

Klinikal
11-25-2015, 09:23 PM
have you come up with a solution t the problem i am also experiencing it

Mr.Dark3145
11-26-2015, 02:53 PM
have you come up with a solution t the problem i am also experiencing it Same problem

qpbe
11-26-2015, 03:04 PM
I have that issue aswell. I hope it gets fixed asap.

Wolfgang_Von_Te
11-26-2015, 03:54 PM
I am also experiencing this issue, hope someone can help resolve it before the beta ends.

berlinwild
11-26-2015, 05:20 PM
Im having the same problem guys
please help

qpbe
11-26-2015, 06:09 PM
It should be working now!

Ubi-Talos
11-26-2015, 06:25 PM
Hello All,

The open beta is now live, if you have not done so already could exit the Uplay client and relaunch it again.