PDA

View Full Version : SLI doesn't work again..



AoM_King
11-24-2015, 10:46 PM
Will this game support SLI profile.. last beta SLI didn't work, now same problem. "NVIDIA" logo in video intro is there only for logo? Waiting for fix..

Devst8nDscoDve
11-25-2015, 12:28 PM
SLI works. Rainbow Six Siege share the same exe name as the original rainbow six so the drivers get confused to which profile to use. Download nvidia inspector and delete the original Rainbow Six profile. Confirmed working via in game benchmark.

AoM_King
11-25-2015, 01:13 PM
Well it worked, but they should fix it to work corectly without using NI. Close.