PDA

View Full Version : The game CRASH.



Master-Antonio
11-24-2015, 06:06 PM
Click play from UPLAY but the game crash when open .
Windows 10
Asus GTX 970
i7 4771
Asus Maximus Formula VI.

Ubi-Stature
11-24-2015, 06:12 PM
Hi there, Master-Antonio,

Can you confirm if you have updated your graphics drivers recently?

Additionally have you attempted to verify the game files in the Uplay client?

Thanks.

Master-Antonio
11-24-2015, 06:40 PM
Yes and Yes.
Driver 359.0 ( 19/11/2015 )
Im not alone.
http://forums.ubi.com/showthread.php/1336266-Launch-Problems

ArjeanIsHere
11-24-2015, 08:34 PM
almost the same i get "D-SUB out of range"

jungle.gnz
11-24-2015, 08:51 PM
Same issue, game starts up, crashes (closes) at main menu, have got into one match for it then to crash as well.

All drivers are updated etc....

windows 10 64bit
i7 6700k (4ghz)
8gb ddr4

ati 7980

hadrydry
11-24-2015, 09:28 PM
I have the same, the message error is "0 - 0x0000204", the game crash and my computer shut down 5 second after.
I check the files but this bug remain ...
During the closed beta, I NEVER had this.

Jemimaru
11-24-2015, 10:08 PM
exact same problem here,
this also happened in the closed beta and was never resolved, I was hoping it would be fixed by the open beta.
MSI gtx970
windows 10

Zerreth
11-24-2015, 11:22 PM
Same Here, crashes instantly after clicking play in UPlay.
Files verified & even a complete redownload.

980Ti - Driver 359.00
i5-4670K
16GB DDR3
Asus Maximus 6 Gene
Win10 x64


Friends on 970s with 359.00 are playing fine. DotNet, Visual C, DirectX redistributables are all installed.
So no idea why it's not working.

hadrydry
11-25-2015, 10:55 AM
The game say "please check your internet cable" with error 0-0x000204, but I don't have internet cable !!
Unistall and reinstall don't work...

Master-Antonio
11-25-2015, 10:59 AM
Guys.
I'm FOLLOWING this POST.
Write these and future Message here.
http://forums.ubi.com/showthread.php/1336266-Launch-Problems