PDA

View Full Version : There is another bug in the mission builder...



XyZspineZyX
08-29-2003, 06:25 AM
...the SHOW OBJECT FILTER no longer works.
You can show all, or nothing.
Hope there is still time to fi it.
S!
Chris

http://members.cox.net/miataman1/WAR-08.jpg

XyZspineZyX
08-29-2003, 06:25 AM
...the SHOW OBJECT FILTER no longer works.
You can show all, or nothing.
Hope there is still time to fi it.
S!
Chris

http://members.cox.net/miataman1/WAR-08.jpg

XyZspineZyX
08-29-2003, 07:35 AM
hmmm /i/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif I've created missions in FMB and the object filter does work here.

XyZspineZyX
08-29-2003, 07:37 AM
I've just opened FMB to make sure I was right and yes... nothing wrong with object filter... /i/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

XyZspineZyX
08-29-2003, 07:52 AM
It does work, but it needs some know how. After checking "Hide All" you must first select an army (show Army None/Red/Blue) to see a selected type of object.

Shows once again how bad the FMB is from the usability point of view, though.

---------------
http://home.arcor.de/rayluck/sturmovik/stulogo-banner.jpg (http://home.arcor.de/rayluck/sturmovik/)

XyZspineZyX
08-29-2003, 07:59 AM
Thanks all, my bad,
I'll go back and try again.
Sure seems different from initial release FMB.
Thanks!
Chris

http://members.cox.net/miataman1/WAR-08.jpg