PDA

View Full Version : [PS4] Assassin's Creed: Syndicate - sequence glitch



karabridges
11-17-2015, 10:01 PM
After i completed sequence 2 the game took me to a unknown area on the map where i couldnt climb or do anymore missions , also i can run through rocks . What should i do ?
https://www.facebook.com/kara.bridges.75/videos/209523486047749/

JAbear1434
11-25-2015, 07:08 PM
After i completed sequence 2 the game took me to a unknown area on the map where i couldnt climb or do anymore missions , also i can run through rocks . What should i do ?
https://www.facebook.com/kara.bridges.75/videos/209523486047749/

The same thing has happened to me in my game. Does anyone know how to fix this issue?

UbiSmarmy
11-26-2015, 01:45 AM
I'd suggest loading from before the glitched area. This should get you out of the loop and then play through as normal.