PDA

View Full Version : Assassin's Creed Rouge



MolinaBaby
11-12-2015, 11:08 AM
Hi

I have a monitor 4K with 3840 x 2160 Philips 288P6 and nVidia Geforce GTX970 Strix and running Windows 10 64 bit. My problem is Rouge won't start unles I make a lower resolution on my Monitor.
All other Assassin's Creed Games are no problem to start.

What is wrong?

Regards

Birger Knudsen

strigoi1958
11-12-2015, 01:59 PM
do you have the latest driver ? I know my friend had a similar problem and updating the driver made it run in 4k.

have you run it before in 4k and it has stopped running or has it never run in 4k ?

also you could try launching it in windowed mode it may run a borderless windowed mode

that's all I can think of .... sorry

but a few of the others might have some helpful information. I think there may be a way to edit the config file but I'm not sure.

Anykeyer
11-13-2015, 12:20 PM
You cant start non-existing game.

GhostAssassinLT
11-13-2015, 05:23 PM
What do you mean by non-existing game?
Assassin's Creed Rouge was release a long time ago...

strigoi1958
11-14-2015, 04:12 AM
he means the name is rogue but many people (or their auto correct ) write rouge which means red or cheek make up.

GhostAssassinLT
11-14-2015, 12:13 PM
Ah... *sigh*