PDA

View Full Version : Cap Ambar bloqued on the first step of the map quest



Gnark_
11-04-2015, 02:20 PM
Hi,

Cap Ambar is my second map of temperate climat. I have almost finish walbruck quest but i am blocked at the first step of the Ambar map. The drone don't find any signal. I have watch on the net the location of the object, go there but nothing append no signal.

Thanks for the soluce

http://i.imgur.com/zfMEGFU.jpg

arpad87
11-04-2015, 03:43 PM
same issue here :( :mad:

Epaulard_A
11-09-2015, 09:22 AM
I have the same problem :(

Crypto.GeniX
11-11-2015, 11:59 AM
I have the same issue at corporation level 52.
I took over this region in late game, blocking my progression for rare resources.
It has been suggested that you need to restart in order to have the quest working, which is not really an option for me.

Ubi-Barbalatu
11-11-2015, 12:27 PM
Hi Guys,

we are currently looking into this issue. At the moment the Dev-Team is checking save files we received from various users. At the moment we don't have any solution yet.

Thank you for your reports,
Barbalatu

RickyArmand
11-15-2015, 05:09 PM
The same problem, the drone can not find a signal.

justhekicker
11-20-2015, 02:40 AM
Same here. Really frustrating :mad:

featharuzq
11-24-2015, 02:11 AM
Hi Guys,

we are currently looking into this issue. At the moment the Dev-Team is checking save files we received from various users. At the moment we don't have any solution yet.

Thank you for your reports,
Barbalatu

Do we have an expected time for a fix?

EMitwalli
12-10-2015, 11:14 PM
i am done with ALL sectors and quests, only Cape Ambar does not go. I got the same problem, the drone cant find a signal. PLEASE FIX IT QUICK !!!!:mad:

Ubi-Barbalatu
12-15-2015, 05:25 PM
i am done with ALL sectors and quests, only Cape Ambar does not go. I got the same problem, the drone cant find a signal. PLEASE FIX IT QUICK !!!!:mad:

Thank you for post.

I will send this information to the dev-team

Regards,
Barbalatu