PDA

View Full Version : Forum woes...



Bearcat99
04-16-2004, 07:58 AM
I keep getting a security message when I try to post once I log into the server but its only on my computer.. when iuse my wifes or my daughter's its fine. I am actually surprised I was able to get on here. I logged out for some reason and when i logged back in on the UBI main page it started. Usually by doing that and setting it to log me in automatically I just come here and Im in.. now I have to log in every time and like i said..logging in at the UBI mainpage doesnt work.. any suggestions?

<UL TYPE=SQUARE>http://www.jodavidsmeyer.com/combat/bookstore/tuskegeebondposter.jpg (http://tuskegeeairmen.org/airmen/who.html)[/list]<UL TYPE=SQUARE>vflyer@comcast.net [/list]<UL TYPE=SQUARE>99thPursuit Squadron IL2 Forgotten Battles (http://www.geocities.com/rt_bearcat)[/list]
UDQMG (http://www.uberdemon.com/index2.html) | HYPERLOBBY (http://hyperfighter.jinak.cz/) | IL2 Manager (http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/detail_fichier.php?ID=1353) | MUDMOVERS (http://www.mudmovers.com/)

Bearcat99
04-16-2004, 07:58 AM
I keep getting a security message when I try to post once I log into the server but its only on my computer.. when iuse my wifes or my daughter's its fine. I am actually surprised I was able to get on here. I logged out for some reason and when i logged back in on the UBI main page it started. Usually by doing that and setting it to log me in automatically I just come here and Im in.. now I have to log in every time and like i said..logging in at the UBI mainpage doesnt work.. any suggestions?

<UL TYPE=SQUARE>http://www.jodavidsmeyer.com/combat/bookstore/tuskegeebondposter.jpg (http://tuskegeeairmen.org/airmen/who.html)[/list]<UL TYPE=SQUARE>vflyer@comcast.net [/list]<UL TYPE=SQUARE>99thPursuit Squadron IL2 Forgotten Battles (http://www.geocities.com/rt_bearcat)[/list]
UDQMG (http://www.uberdemon.com/index2.html) | HYPERLOBBY (http://hyperfighter.jinak.cz/) | IL2 Manager (http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/detail_fichier.php?ID=1353) | MUDMOVERS (http://www.mudmovers.com/)

Tully__
04-16-2004, 08:21 AM
I have learned to live with it. My login has erratically jumped from auto login to manual and back sevaral times over the last 5 weeks with no change in my settings.

If you're in the forum for a "session", try opening a second forum window using one of the links at the top of the page, it seems to help keep you logged in during the session.

=================================================


http://members.optusnet.com.au/tully_78th/sig.jpg

IL2 Forums Moderator
Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm)

Salut
Tully

DuxCorvan
04-16-2004, 08:34 AM
My login also works when he wants... Now I have to manually log in almost always. I randomly have that security advice, too, and that message about Active X...

So, don't worry. It's typical UBI VIP service... http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-tongue.gif

- Dux Corvan -
http://www.uploadit.org/DuxCorvan/Altamira2.jpg
Ten thousand years of Cantabrian skinning.

Bearcat99
04-16-2004, 09:14 AM
rgr,,,ty

<UL TYPE=SQUARE>http://www.jodavidsmeyer.com/combat/bookstore/tuskegeebondposter.jpg (http://tuskegeeairmen.org/airmen/who.html)[/list]<UL TYPE=SQUARE>vflyer@comcast.net [/list]<UL TYPE=SQUARE>99thPursuit Squadron IL2 Forgotten Battles (http://www.geocities.com/rt_bearcat)[/list]
UDQMG (http://www.uberdemon.com/index2.html) | HYPERLOBBY (http://hyperfighter.jinak.cz/) | IL2 Manager (http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/detail_fichier.php?ID=1353) | MUDMOVERS (http://www.mudmovers.com/)