PDA

View Full Version : How do I use windowed mode in ACIV?



poomz55160
10-01-2015, 08:19 PM
I want to use windowed mode in ACIV because my laptop spec is too low to play in 1920x1080 but playable in 1366x768 and i prefer windowed mode more than fullscreen

YazX_
10-01-2015, 08:55 PM
as far as i remember there is no support for windowed mode in ACIV.

MoriyaPrateek
10-02-2015, 10:11 AM
Use Alt + Enter?(Works in games in general.)