PDA

View Full Version : Take over castle?



windaws
10-01-2015, 03:58 PM
I attacked one of the opponents castle four times and it is still belong to my opponent. What do i need to do to make it become my castle?

A_Fnord
10-01-2015, 04:02 PM
I attacked one of the opponents castle four times and it is still belong to my opponent. What do i need to do to make it become my castle?

It's a bug. One that seem to be quite common.

Contiz
10-01-2015, 07:02 PM
It's a bug. One that seem to be quite common.

I attacked a castle today that had towers, but no walls. The siege units just skipped their turn in combat.