PDA

View Full Version : Screenshot Issues - Need Confirmation



tolwyn.com
03-15-2004, 10:22 AM
On a couple systems I'm using to test, it takes around 4-6 seconds to take a screenshot in IL2:AEP 2.0.

The sound "locks up" during the screenshot, etc.

This wasn't happening (for me) in 1.22.

Tested on:
nVIDIA TI4600 45.23, 53.03 and FX5900 53.03.
FSAA off, Aniso off, mipmap filtering: Aniso.

Can anyone else comment on this?

tolwyn.com
03-15-2004, 10:22 AM
On a couple systems I'm using to test, it takes around 4-6 seconds to take a screenshot in IL2:AEP 2.0.

The sound "locks up" during the screenshot, etc.

This wasn't happening (for me) in 1.22.

Tested on:
nVIDIA TI4600 45.23, 53.03 and FX5900 53.03.
FSAA off, Aniso off, mipmap filtering: Aniso.

Can anyone else comment on this?

tolwyn.com
03-15-2004, 12:21 PM
Bump.

Texas LongHorn
03-16-2004, 09:49 AM
tolwyn, sorry to report I have no such issues. When I hit the [PRT SCR] key there is no pause or sound breakup, nothing. In fact, until I got used to it I would worry the thing was not working right. To be fair I do have a fast rig, a gig of RAM, and two fast drives in RAID 0. I've also been lucky in that I haven't had any install problems or such through any of the upgrades from straight out of the box through 1.22 and most recently AEP. Good luck, Mike