PDA

View Full Version : thermal gogles-Don't work_HELP!



XyZspineZyX
08-15-2003, 10:19 AM
when i switch on my THERMAL gogles(not the other type of gogles)the whole screen goes black except the hud when i turn them of it's ok, when i switch to image intensifier mode it works the only thing that doesen't is the termal gogles and i realy need them!(land mines--->BANG!)


[System Information]
AMD duron mmx-1.0GHz
Windows 98-SE
128 RAM
Nvidia GeForce 4mx 440-SE 64.0 mb
direct x 9.0
driver (nvidia card) .4345 series



and don't tell me to upgrade cus the game works just fine with all the details maxed!



thank u

P.S. sorry about the dxdiag but for some reason the Page cannot be displayed message apears when i try to post it but i can e-mail it....




Message Edited on 08/15/0309:29AM by FreakinTroll

XyZspineZyX
08-15-2003, 10:19 AM
when i switch on my THERMAL gogles(not the other type of gogles)the whole screen goes black except the hud when i turn them of it's ok, when i switch to image intensifier mode it works the only thing that doesen't is the termal gogles and i realy need them!(land mines--->BANG!)


[System Information]
AMD duron mmx-1.0GHz
Windows 98-SE
128 RAM
Nvidia GeForce 4mx 440-SE 64.0 mb
direct x 9.0
driver (nvidia card) .4345 series



and don't tell me to upgrade cus the game works just fine with all the details maxed!



thank u

P.S. sorry about the dxdiag but for some reason the Page cannot be displayed message apears when i try to post it but i can e-mail it....




Message Edited on 08/15/0309:29AM by FreakinTroll

XyZspineZyX
08-15-2003, 11:14 AM
try the 45.23 WHQL drivers from nvidia.com

make sure you delete the ones that are installed now in your add\remove programs first.

XyZspineZyX
08-15-2003, 11:30 AM
Damn!i didn't un-install the last driver! i've downloaded that new driver ,installed it but when i ran splintercell an error message apeared:



General protection fault!

History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine


OMG What did I do???!!!!i'm in an even bigger problem,someone help,PLEASE!

Message Edited on 08/15/03 10:40AM by FreakinTroll




Message Edited on 08/15/0310:52AM by FreakinTroll

XyZspineZyX
08-15-2003, 12:44 PM
Panic attack over,problem fixed

Solution:yhe new driver!(instaled properly solved my problem;now i'm gonna stroll around that mine field.....)


Thanx 4 help