PDA

View Full Version : Assassins Creed Unity error



sikas20
09-17-2015, 12:09 PM
Since uplay updates today , i can't play Assassins Creed Unity, when i launch it , nothing happens. Last night i played it with no problem, but now it's imposible. Thanks in advance.

PBR_FreeDoo
09-17-2015, 12:58 PM
I think this might belong in the support forum unless it happens to every game. I don't have ACU installed right now but i can start and run The Crew just fine. But that game still takes a long time to launch and is doing some kind of stress test on my CPU that put all six cores to 100% load when launching. But that is unique to that game though.

Is ACU still not running for you? Tried verifying files? Made sure theres not a maintenance update thing going on with just that game?

RdJ1
09-18-2015, 02:42 PM
I can launch ACU just fine after the update...

RdJ1
09-19-2015, 08:40 PM
You can try to disable the Uplay overlay in the Uplay settings. Seems to work for multiple people.