PDA

View Full Version : Will ACII work in Win10?



r100master
09-12-2015, 01:03 PM
will assassins creed 2 work in windows 10:confused:

strigoi1958
09-12-2015, 01:18 PM
I don't see it being a problem... if I had time I'd install it just to check... but I ave work.. I'll check tonight and post in around 10 hours from this post... if nobody else posts a definite answer in the meantime :D

Locopells
09-12-2015, 06:01 PM
In theory yes, some people have reported issues with the Uplay overlay, but turning it off seems to fix that.

jonathan7882
09-12-2015, 07:59 PM
I can verify that it does. I finished it a week ago on Windows 10.