PDA

View Full Version : What happened to my Login



EPP-Gibbs
01-08-2004, 06:31 PM
I've re-registered with a slightly altered user name because the old login was rejected with the following message..."you have not registered your email address with ubi.com". Then ..I couldn't find anywhere to do so. Or anywhere to report the problem....I couldn't post on the forums, after all. What happened there?

EPP-Gibbs
01-08-2004, 06:31 PM
I've re-registered with a slightly altered user name because the old login was rejected with the following message..."you have not registered your email address with ubi.com". Then ..I couldn't find anywhere to do so. Or anywhere to report the problem....I couldn't post on the forums, after all. What happened there?

Helonwhls87
01-08-2004, 07:57 PM
I had the same problem. Here's what I did to fix it. I went to My Space, profile then I clicked on edit email address and left everthing alone and submitted it. It sent an email and I cofirmed my email.

Problem solved

pcpilot_MGG
01-09-2004, 12:40 AM
Hey Helonwhls, I had the same problem, here and on the Lomac forums. Tried several times to post with the exact same error message. Created a bit of frustration, not enough to throw computer, but did hit it several times...

Thanks for the help, it worked. You sir are a scholar and a gentleman...I however, am not...again, thanks. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_cool.gif

http://home.nethere.net/pcpilot/images/flags.gif

trumper
01-09-2004, 10:55 AM
Hopefully this will post now,if it does it's a BIG thanks to you.Ubi were no help,i emailed them about the problem,christmas /new year and still waiting for a response http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif

trumper
01-09-2004, 10:57 AM
Helonwhls87 it worked THANKS http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_biggrin.gif

Helonwhls87
01-09-2004, 07:41 PM
Glad I could Help

Tully__
01-09-2004, 07:45 PM
If resubmitting your profile doesn't work, post the correctly spelled problem account name here and I'll look at fixing it manually.

=================================================

http://members.optusnet.com.au/tully_78th/Corsair.jpg (http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/FAQ.htm)

IL2 Forums Moderator
Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm)


Salut
Tully

trumper
01-11-2004, 04:53 AM
http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gifTully,thanks for your offer,i still have my original e mails if you want me to send them to you,as you can see the problem has been solved with the help of Helonwhls87 .The problem really is that the support side STILL havent contacted me,thanks for your response Tully it is appreciated http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_biggrin.gif