PDA

View Full Version : I cant't open any ****ing chest AC3



Mataresian
08-17-2015, 01:39 AM
Just as title says

YazX_
08-17-2015, 11:35 PM
maybe you could add more details to your problem so we can help you further.

if you mean the lockpicking, yah the mechanics are not that great and fortunately its gone in AC4/Rouge, but reintroduced in Unity with different one which is better but as my personal preference i dont like the whole idea.

DunMac65
08-22-2015, 12:15 AM
I found that if you move your mouse down very slowly, not up and down just down for the first bit then either right or left, choose one, and move slowly in that direction, just one way very slowly it'll work every time. But make sure that when you're pushing the left mouse button to "break" the lock that you don't move the mouse at all. Works great every time for me.