PDA

View Full Version : About PC Syndicate setting



legendvinu
08-16-2015, 10:19 AM
Will it Run in my brand new PC I am from India

[Display]
Operating System: Windows 8, 64-bit 4440 @3.10Ghz @3.10Ghz
DirectX version: 11.0
GPU processor: GeForce GTX 970
Driver version: 344.48
Direct3D API version: 11.1
Direct3D feature level: 11_1
CUDA Cores: 1664
Core clock: 1114 MHz
Memory data rate: 7010 MHz
Memory interface: 256-bit
Memory bandwidth: 224.32 GB/s
Total available graphics memory: 7907 MB
Dedicated video memory: 4096 MB GDDR5
System video memory: 0 MB
Shared system memory: 3811 MB
Video BIOS version: 84.04.1F.00.2B
IRQ: 16
Bus: PCI Express x16 Gen3
Device ID: 10DE 13C2 85081043
Part Number: G401 0010

Jessigirl2013
08-16-2015, 07:22 PM
You asked this on another thread? :confused:

We don't know the system requirements yet, so its just speculation.
If you could run Unity (which you said you could) then Syndicate will probably run.

strigoi1958
08-16-2015, 07:46 PM
Tough to answer really... we speculated about Unity before its launch and were surprised by the requirement.... but then we saw how huge it was and how beautifully detailed... so much work had gone into Unity it totally blew me away... sometimes I had to just stop and admire the sounds, npc's buildings decay, cobbled streets.... (this has been edited to stop me filling a few pages up with how awesome Unity is 8^) )

Anyway.. although it kills me to see Syndicate because I want to play it now and clips and info only make me want it more.... I have to say it is equally (if not more) detailed... and the map appears to cover a bigger area than Unity...

As much as I hate to guess... (if you check my previous posts you'll see I'm more wrong than right) I think syndicate has to be equally as demanding.... if Ubisoft can manage to keep Syndicate to similar requirements as Unity they are brilliant. It looks stunning.

I have a very similar set up to you but with a i5 3570k cpu... and Unity was amazing with that...

I'm guessing but with your set up I think yes... your cpu is just slightly under what Unity recommended but others played it on a lot less.. I think it will play on yours... to futureproof my own gaming (if that's even possible nowadays) I'm buying a skylake i7 6700k system and a gtx980 ti (If you see this YazX I saw a post you made on a site when I was checking the ti out )

But I hope everyone plays Syndicate... I'll miss the online section but I will put in a few hundred hours in game.... I cannot wait ;)

legendvinu
08-17-2015, 09:15 AM
You asked this on another thread? :confused:

We don't know the system requirements yet, so its just speculation.
If you could run Unity (which you said you could) then Syndicate will probably run.

Hi Jessi Sorry I need lot of Details so only Thank You:D ;) ;) ;)

Jessigirl2013
08-17-2015, 11:07 AM
Hi Jessi Sorry I need lot of Details so only Thank You:D ;) ;) ;)

You should wait till closer to the release date.

Unity's specs were released in November So its still early.:rolleyes: