PDA

View Full Version : Missing cockpit textures...



BS87
01-28-2004, 01:32 PM
Anyone else have this problem? I just noticed it now, because i usualy fly the 190, and in that cockpit, its only a very small area missing. But as i look around the cockpits of other planes, like the P47 and He111, i noticed large plack portions. The actual model is there, its just the texture is black.

I'm thinking a re-install is in order.

BS87
01-28-2004, 01:32 PM
Anyone else have this problem? I just noticed it now, because i usualy fly the 190, and in that cockpit, its only a very small area missing. But as i look around the cockpits of other planes, like the P47 and He111, i noticed large plack portions. The actual model is there, its just the texture is black.

I'm thinking a re-install is in order.

LeadSpitter_
01-28-2004, 02:25 PM
its not missing textures its the fisheyelens going out of the cockpit which causes clipping in many models, they known about it since the game came out but have fixed it. Not a major thing but its an eyesoar like the treegroups from ground level

http://www.geocities.com/leadspittersig/LSIG.txt
VIEW MY PAINTSCHEMES HERE (http://www.il2skins.com/?planeidfilter=all&planefamilyfilter=all&screenshotfilter=allskins&countryidfilter=all&authoridfilter=%3ALeadspitter%3A&historicalidfilter=all&Submit=+++Apply+filters++&action=list&ts=1072257400)

BS87
01-29-2004, 04:09 PM
Hmm, so they entire P47 cockpit besides the gauges/pedals etc is usually black?

Platypus_1.JaVA
01-29-2004, 04:10 PM
can U post a screenshot?

1 Judge not, that ye be not judged.
2 For with what judgment ye judge,
ye shall be judged: and with what
measure ye mete, it shall be measured
to you again.

http://acompletewasteofspace.com/forum/index.php

BS87
01-29-2004, 10:11 PM
http://www.geocities.com/bs87cr/grab0009.txt

Fennec_P
01-29-2004, 10:18 PM
That is interesting. It should look like this.

http://members.shaw.ca/fennec/floor.jpg

adlabs6
01-29-2004, 10:47 PM
Hmm, corrupt install? Lucky they don't turn invisible eh?

http://www.geocities.com/adlabs6/B/bin/sigUBI.GIF
My FB/FS2004 Pages (http://www.geocities.com/adlabs6/B/) | IL2skins (http://www.il2skins.com) | OMEGASQUADRON (http://777avg.com/omegasquad/)

Tully__
01-30-2004, 04:23 AM
Looks like a combination of gamma settings too low and some install problem. My cockpits all look fine (though some of the later models are a tad dark).

=================================================

http://members.optusnet.com.au/tully_78th/Corsair.jpg (http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/FAQ.htm)

IL2 Forums Moderator
Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm)


Salut
Tully

BS87
01-30-2004, 04:46 PM
HMm, looking at the way it is supposed to be, it seems the veiwing angle of my cockpit is also off... hmm, time to back up the files and re-install