PDA

View Full Version : ACES OUT!



Hamouti
03-16-2004, 09:06 PM
I have it.. in my sweaty little hands....tonite there is no sleep...

:-P

Hamouti
03-16-2004, 09:06 PM
I have it.. in my sweaty little hands....tonite there is no sleep...

:-P

frag_bravo
03-16-2004, 09:20 PM
Man I got mine on a friday.Was up till 3 in the morning.Have fun.

zomby_woof
03-16-2004, 09:53 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Hamouti:
I have it.. in my sweaty little hands....tonite there is no sleep...

:-P<HR></BLOCKQUOTE>

Reety-awrighty ... have fun!

I'm a tad jealous ... :-\

I'm still waiting for AEP to show at www.Futureshop.ca (http://www.Futureshop.ca) [free shipping]. I refuse to pay the high cost importing it from the States when UbiSoft has offices in Montréal, Quebec.

It will show up sooner or later even at Wal-Mart. Hopefully sooner because I won't be able to join any hosts/servers running IL-2 FB v2.0 - Ace Expansion Pack.

Amazon.con [USA] has it listed but not Amazon.ca. Nothing at RadioShack.ca or Staples.ca either. Therefore, I must assume that UbiSoft, Montréal doesn't do much to market new product to the few Canadian software retailer chains.

---end

Hamouti, enjoy ACES! I can hardly wait to install it. ~S~

zw

http://web.newsguy.com/zomby_woof/images/IL2AirRacing.gif
Flying on HL as Sky^King

Bull_dog_
03-16-2004, 10:13 PM
We in the US are spoiled and have it but I have been anxiously awaiting Europe, Asia and Australia to get theres as well because many folks I fly with and against don't have it and neither do the servers... see ya on HL

Good news for everyone

Hamouti
03-17-2004, 03:14 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Bull_dog_:
We in the US are spoiled and have it but I have been anxiously awaiting Europe, Asia and Australia to get theres as well because many folks I fly with and against don't have it and neither do the servers... see ya on HL

Good news for everyone<HR></BLOCKQUOTE>

Darn it... It won't install. Now I have Very sweaty hands! It cannot find the Forgotten Battles!

SeaFireLIV
03-17-2004, 03:21 AM
Soon, Very Soon....

SeaFireLIV...

http://img12.photobucket.com/albums/v31/SeaFireLIV/storm.jpg
Soon... Very soon....

HH Quazi
03-17-2004, 03:26 AM
Oh no! you have the dreaded "AEP installation woes." It is a condition that reared it's ugly head up in the US a couple of weeks ago. Don't worry though. There is plenty of advice listed on these forums. Seems most of us here in the US have found the cure. Good Luck my UK mates. I hope you find a fix quicker than we did. S!

<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Hamouti:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Bull_dog_:
We in the US are spoiled and have it but I have been anxiously awaiting Europe, Asia and Australia to get theres as well because many folks I fly with and against don't have it and neither do the servers... see ya on HL

Good news for everyone<HR></BLOCKQUOTE>

Darn it... It won't install. Now I have Very sweaty hands! It cannot find the Forgotten Battles!<HR></BLOCKQUOTE>

http://www.angelfire.com/falcon/nightschpanker/QuasiPOWsmall.jpg

damo4x4
03-17-2004, 03:39 AM
if you havent found aep yet you could look here
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2794486052&category=21935&tc=photo

Diablo310th
03-17-2004, 06:11 AM
Hamouti.....what I did was save my Missions, Users, and skins folders and uninstall IL2 FB thru Control Panel. Go into Windows Explorer and delete the IL2 folder if any part of it remains. Then do a clean install of IL2FB ver. 1.0. Then reboot.....then play a QMB and close and reboot. Then install Aces..reboot. then d/l and replace the snd.dll in your IL2 folder so you can play online. This worked well for me. Make sure that you do an uninstall of FB tho...don't just delete the folders. I hope this helps.

http://www.wellspringmarketing.biz/310th/Diablos20Sig.jpg