PDA

View Full Version : how 2 see fps in fb???



Air-wolf23
04-08-2004, 08:24 AM
how can i see my fps in forgotten battle???

Air-wolf23
04-08-2004, 08:24 AM
how can i see my fps in forgotten battle???

Longjocks
04-08-2004, 08:29 AM
Fraps (http://www.fraps.com/) should do it. If not you'll have to count them manually.

http://users.tpg.com.au/mpdeans/misc/midgesign2.gif "Thanks for the inspiration to rise above you all."

georgeo76
04-08-2004, 08:30 AM
open the console (Shift+Tab)
Type: fps START SHOW (case sensitive
close console (Shift+Tab)
to close: type fps STOP SHOW

______________________
Fiend (http://webpages.charter.net/Stick_Fiend)

Bearcat99
04-08-2004, 08:33 AM
While in FB flying hit pause and do the following:

Hit SHIFT+TAB

a console will come up with white lettering that will fill the screen. There will e a flashing cursor at the bottom. At the cursor type in the following EXACTLY as shown:
fps START SHOW
It is case sensitive so do it exactly as shown. Ypou will see a line of red letters at the top of your screen appear. Hit SHIFT+TAB again to remove the console.

Thats it. To remove the FPS just do the same thing only type in STOP where you had START before.

<UL TYPE=SQUARE>http://www.jodavidsmeyer.com/combat/bookstore/tuskegeebondposter.jpg (http://tuskegeeairmen.org/airmen/who.html)[/list]<UL TYPE=SQUARE>vflyer@comcast.net [/list]<UL TYPE=SQUARE>99thPursuit Squadron IL2 Forgotten Battles (http://www.geocities.com/rt_bearcat)[/list]
UDQMG (http://www.uberdemon.com/index2.html) | HYPERLOBBY (http://hyperfighter.jinak.cz/) | IL2 Manager (http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/detail_fichier.php?ID=1353) | MUDMOVERS (http://www.mudmovers.com/)

Bearcat99
04-08-2004, 08:34 AM
You gotta love this place... you got 3 responses in 60 seonds.... LMAO

<UL TYPE=SQUARE>http://www.jodavidsmeyer.com/combat/bookstore/tuskegeebondposter.jpg (http://tuskegeeairmen.org/airmen/who.html)[/list]<UL TYPE=SQUARE>vflyer@comcast.net [/list]<UL TYPE=SQUARE>99thPursuit Squadron IL2 Forgotten Battles (http://www.geocities.com/rt_bearcat)[/list]
UDQMG (http://www.uberdemon.com/index2.html) | HYPERLOBBY (http://hyperfighter.jinak.cz/) | IL2 Manager (http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/detail_fichier.php?ID=1353) | MUDMOVERS (http://www.mudmovers.com/)

TgD Thunderbolt56
04-08-2004, 08:47 AM
Both of these have their goods and bads. I like Fraps because it's so easy and also has a screen capture option. The In-game "START SHOW" function can be activated without exiting the game and doesn't use any additional resources.

Both work well. I would suggest DL'ing Fraps and try them both.



http://home.earthlink.net/~aclzkim1/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/il2sig2.jpg

Longjocks
04-08-2004, 09:15 AM
The funniest thing is that I don't even use Fraps. I only ever installed it a long time ago as it was the only way I could take screenshots of Mafia where other utils failed. I'm not one for worrying about frame rates. If it doesn't stutter, then nothing is wrong. If it does, then I need to fix things.

http://users.tpg.com.au/mpdeans/misc/midgesign2.gif "Thanks for the inspiration to rise above you all."