PDA

View Full Version : Difficulty Change?



Valcor01
05-24-2004, 07:21 PM
I am deep into the great RAF campaign and having a great time of it. Unfortunately, I started it with some difficulty settings I would like to now turn off. Does anyone know a creative way to change these during a campaign?

Thanks.

Valcor01
05-24-2004, 07:21 PM
I am deep into the great RAF campaign and having a great time of it. Unfortunately, I started it with some difficulty settings I would like to now turn off. Does anyone know a creative way to change these during a campaign?

Thanks.

steve_v
05-24-2004, 07:36 PM
no way to change settings once a campaign has started