PDA

View Full Version : Low performance in the mp demo ?



Silentspy1
03-28-2004, 01:46 PM
The MP demo of pandora, is it just me or does it req. alot, I have a barton 3000+
512 MB DDR
and a 9700 pro

When I start det mpdemo with Lan and just created a Server to check the level out, the place where you start, Fraps, shows the Fps as 18 fps and it will often stay in the lower scale of 30 fps, now can this be right, I have no AA on or anything else. I just find it hard to belive, I am running 1024x768 on high, the SP demo of pandora runs much better, I would ha thought that the MP demo would run better because It don't need to calculate AI.

Is there someone here who also has, well low performance in the MP demo. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

Silentspy1
03-28-2004, 01:46 PM
The MP demo of pandora, is it just me or does it req. alot, I have a barton 3000+
512 MB DDR
and a 9700 pro

When I start det mpdemo with Lan and just created a Server to check the level out, the place where you start, Fraps, shows the Fps as 18 fps and it will often stay in the lower scale of 30 fps, now can this be right, I have no AA on or anything else. I just find it hard to belive, I am running 1024x768 on high, the SP demo of pandora runs much better, I would ha thought that the MP demo would run better because It don't need to calculate AI.

Is there someone here who also has, well low performance in the MP demo. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

panscho_
03-28-2004, 03:55 PM
i have:
amd 64 3200+
1gb ram
radeon 9800xt(4.3)
http://www.nethands.de/pys/show.php4?user=sucKi

and my friend with a athlon xp 2800 i think and a nvidia geforce 4 blah (dont know exactly http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif).

so he is playing the mp demo with 1280x1024 (high) with more than 30fps (~40 fps i would say) and me with 1024x768 (high) about 30fps (but stabile).
on a higher resulotion i got about 20fps.

so i will not buy this game with such a strange performence ..how can my friend get more fps then me?
(nothing running, like antivirus or firewall stuff and so on)

is this game not ati friedly? http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

sry for my bad english :/

Major_A
03-28-2004, 04:21 PM
The game configurator tells me to run it at 1024X768 on medium. So as usual I ran the at 1280X1024 on High and here are my results.
This is from my frapslog.

2004-03-28 17:13:43 - PandoraMultiPlayerDemo
Frames: 6849 - Time: 222172ms - Avg: 30.827 - Min: 16 - Max: 32

P4 2.4B @ 2.66
1024MB Corsair XMS PC3200
ATI Radeon 9800 Pro @ 415/360
ASUS P4P800
SB Audigy MP3+

I started my own server and ran around for 5 minutes as a spy doing different stuff to get those numbers.

__________________________________________________ ________
http://wayoutwest.ugs1.net
http://www.multiplayergamingservers.com/

Dark.Talon
03-29-2004, 09:12 PM
just edit the default.ini settings!
for more info, look for my post HOW TO GET GOOD FRAME RATES AND GRAPHICS ON MP!!