PDA

View Full Version : Frame Rates in IL-2



Regression
06-21-2004, 10:04 AM
Any way to display framerates on screen during play?

Regression
06-21-2004, 10:04 AM
Any way to display framerates on screen during play?

reddevil49
06-21-2004, 10:17 AM
When your mission starts hit shift tab. This will bring up the command counul. Then type exactly like this fps START SHOW then hit enter. This will display the frame rates. To turn off do the same thing just type fps STOP SHOW then enter. Hope this helps

TgD Thunderbolt56
06-21-2004, 10:26 AM
Or you can get the freeware proggy Fraps here: http://www.fraps.com

It runs separate from the game and displays in a corner of the screen (whichever corner you select) and uses very little resources. In my comparisons, fraps and the in-game fps console are very close.



http://home.earthlink.net/~aclzkim1/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/il2sig2.jpg