PDA

View Full Version : question...



GH_Klingstroem
07-31-2004, 06:37 AM
In the the configuration file I can find
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

will changing this make any diffrense?! and what is the max number I can put there??! thx for any information! cheers!

GH_Klingstroem
07-31-2004, 06:37 AM
In the the configuration file I can find
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

will changing this make any diffrense?! and what is the max number I can put there??! thx for any information! cheers!

LEXX_Luthor
07-31-2004, 06:50 AM
Keep increasing the number until you notice that FB sets it back one, then you know that you exceeded the Max Max Number. If the number is too large FB sets it down to the Max allowed. Just keep changin them, experiment, but keep records of what you do or you forget and have to do it again.

Some numbers allow settings *below* the minimum offered in FB Grafix Menu, like TexQual = 0 for example which is "1" I believe for minimum but you can set it to Zero in "conf" file. You will giggle when you see the washed out FMB maps and landscape, unless you run FB with a Trident integrated mobo chipset, then you secretely play with TexQual = 0 and say NOTHING on a lol gamer webboard haha http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/34.gif until you get a real video card. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

You may also try setting some numbers to -1 I think I did that once or read somebody tried it.

__________________
http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/10.gif Flyable Swedish "Gladiator" listed as J8A ...in Aces Expansion Pack

"You will still have FB , you will lose nothing" ~WUAF_Badsight
"I had actually pre ordered CFS3 and I couldnt wait..." ~Bearcat99
"Gladiator and Falco, elegant weapons of a more civilized age" ~ElAurens
:
"Damn.....Where you did read about Spitfire made from a wood?
Close this book forever and don't open anymore!" ~Oleg_Maddox http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-surprised.gif

arcadeace
07-31-2004, 07:10 AM
The highest each one will set is 3. If your vid card is powerful and can run perfect than you'll be able to play those settings, albeit a frame rate loss.