PDA

View Full Version : 2 Questions if i may?



WTE_Konigwolf
06-29-2004, 09:05 AM
1. Why can i land safe (on my home runway)undameged (as far as i know), shot up or deadstick yet be given shot down by AA or player x yet i can rough a land lose a wheel or two with a well shot up plane and RTB fine?

2. i just got a athlon 3200 with 3/4 gig of ram but only have a fx5200 (all i can afford till i mug the money fairy again) is there any way i can give more work to the cpu for better FPS (my fps are similar to my old p4-1800 with similar to same graphics settings?

Thanks for any help
Konigwolf

WTE_Konigwolf
06-29-2004, 09:05 AM
1. Why can i land safe (on my home runway)undameged (as far as i know), shot up or deadstick yet be given shot down by AA or player x yet i can rough a land lose a wheel or two with a well shot up plane and RTB fine?

2. i just got a athlon 3200 with 3/4 gig of ram but only have a fx5200 (all i can afford till i mug the money fairy again) is there any way i can give more work to the cpu for better FPS (my fps are similar to my old p4-1800 with similar to same graphics settings?

Thanks for any help
Konigwolf

Maple_Tiger
06-29-2004, 09:21 AM
Try using no more then 2x AA and 2xAF. AA and AF kill FPS.

In Performance & Quality Setting:

Set image setting to High peformance instead of quality. You will not notice any differance in quality, atleast i don't.

In Direct3D:

Set Mipmap detail level to High Peformace.

Set display to 1024x768.



IL2 FB AEP Setup:


Uncheck Stencil Buffer, you realy don't need it unless your running Perfect land scape.


Let me know how many extra frames you get per second just by doing these simple steps.

Capt. 361stMapleTiger.
http://img52.photobucket.com/albums/v158/Maple_Tiger/FBAA2.gif
Proud member of the FBAA and Nutty Philosohpy Club.

WTE_Konigwolf
06-29-2004, 06:07 PM
Maple Tiger
I had AA & AF controlled by application turning them to x2 slowed me down by about 7 FPS turning them to off put me back to normal (so I assume default il2 is off)

Setting to high performance instead of qulity gave me an extra 7-10 fps in blackdeath track

set direct3d to high performance? dont know how sorry

so all up an extra 7-10 fps in directx mode
and no change in opengl

ps sys stats are
athlon 3200+
abit nf-7s
768mb ram
fx-5200 128mb
gt xp 6.1

WTE_Konigwolf
06-30-2004, 06:31 AM
bump for the first question http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

ASM 1
06-30-2004, 07:32 AM
can you post a DXDIAG please - start->run type dxdiag, press enter. Do all tests and post the report you generate in here (copy/paste from the text file you get)

Might I also suggest that you ask again (with dxdiag) in the Community Help forum - this is where all the tech guys hang out who can maybe help a bit more http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-wink.gif

S!

Andrew

http://img78.photobucket.com/albums/v299/asm016/WW2%20Stuff/Sig_Pic.jpg