PDA

View Full Version : firing the Spitfire's guns



Koohullin
03-11-2004, 08:10 AM
Did the Spitfire have the option of which guns it could fire?(ie. cannon only, mg only) I cannot find any info on this.

Koohullin
03-11-2004, 08:10 AM
Did the Spitfire have the option of which guns it could fire?(ie. cannon only, mg only) I cannot find any info on this.

p1ngu666
03-11-2004, 08:12 AM
yep it did

http://www.pingu666.modded.me.uk/mysig3.jpg

AWL_Spinner
03-11-2004, 08:13 AM
Yes, the fire button on the dual armed Spit was a three way switch, depending on how you depressed it you got Machine Guns, Cannons, or Both. You can recreate this in FB by having Fire 1 as MG, Fire 2 as Cannon and Fire 3 as Both, etc.

Cheers, Spinner

http://www.alliedwingedlegion.com/members/signatures/spinner_sig.jpg