Results 1 to 4 of 4

Thread: No sound at all! | Forums

  1. #1
    Hi there, this is a luftwhiner from il-2 fb also moaning about lock on.

    I watch you discussing various sound bugs concerning loudness and odd noises, while I wish that I had sound at all.

    I have a regular soundblaster card, a radeon 9800 pro and windows xp professional with directx90b.

    Neither in the cockpit itself nor in outside views I hear a noise. Music works, but I switched it off because it annoyed me after some seconds.

    Can anyone help? I really don't know what to do.

    S!

    JG301_Vince*
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Hi there, this is a luftwhiner from il-2 fb also moaning about lock on.

    I watch you discussing various sound bugs concerning loudness and odd noises, while I wish that I had sound at all.

    I have a regular soundblaster card, a radeon 9800 pro and windows xp professional with directx90b.

    Neither in the cockpit itself nor in outside views I hear a noise. Music works, but I switched it off because it annoyed me after some seconds.

    Can anyone help? I really don't know what to do.

    S!

    JG301_Vince*
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    I have also that problem in the German Mig29 and A-10 that after launching Missle or changing inside - outside. Sometimes i think it could be a memory problem, because 512MB looks like too less for WINXP and Lock On. Could it be?
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Hmm..

    might be worth a try. I also have just a single piece of 512mb ddr ram and I want to increase my ram amount anyway.

    I will walk to a friend to steal his ram for one afternoon so I can test it. A beer will make him cooperative.

    I will post again if it worked.

    Vince out
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •