Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: FarCry 3 Deluxe Edition empty lobby issue | Forums

KYRAT SERIES 2 - Midlands and Himalayas | Far Cry 4 [PSN] [UK]

Kyrat Edition Trailer | Far Cry 4 [UK]

Survive Kyrat | Far Cry 4 [PSN] [UK]

What are you made of? | Far Cry 4 [UK]

  1. #1

    FarCry 3 Deluxe Edition empty lobby issue

    Everytime i try to join a public game i puts me in a empty lobby. Does anyone know of a solution to this? i do not have hamachi
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Senior Member Butcherbird59's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane Australia
    Posts
    643
    If you have mods installed that may be the reason
    AMD FX-8320 / 990FXA-UD3v3 / 8GB HyperX 1600 / R6850C-1GD / 1x ST1000DX001, WD10EZEX, STBV2000300 / Win7x64
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    i dont have any mods installed for farcry 3. Do u know of a way to fix this problem. i have yet to play co-op or multiplayer.
    Last edited by Nanoblade34; 08-01-2013 at 06:19 PM. Reason: n
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Senior Member Butcherbird59's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane Australia
    Posts
    643
    see how coop/ multiplayer works for you - same issue?
    AMD FX-8320 / 990FXA-UD3v3 / 8GB HyperX 1600 / R6850C-1GD / 1x ST1000DX001, WD10EZEX, STBV2000300 / Win7x64
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    YES THE SAME ISSUE sorry caps
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    Senior Member Butcherbird59's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane Australia
    Posts
    643
    Okay, sounds like your MP is somehow blocked - MP ports open?
    check firewalls (windows/ modem) and virus/malware protection maybe blocking the connection?
    not sure what else can interfere depending on what's on your box.

    probably a good idea to launch a support ticket with UBI
    AMD FX-8320 / 990FXA-UD3v3 / 8GB HyperX 1600 / R6850C-1GD / 1x ST1000DX001, WD10EZEX, STBV2000300 / Win7x64
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7
    i did a support ticket with ubi nad they told me to do the same thing ur telling me but none of it worked.
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #8
    Senior Member Butcherbird59's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane Australia
    Posts
    643
    Do you have other MP games working fine on the same connection?
    AMD FX-8320 / 990FXA-UD3v3 / 8GB HyperX 1600 / R6850C-1GD / 1x ST1000DX001, WD10EZEX, STBV2000300 / Win7x64
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #9
    yea all of my games run on the same connection.
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #10
    Senior Member Butcherbird59's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane Australia
    Posts
    643
    Hmm, last idea I can offer is check the hosts file for entries (C:\Windows\System32\drivers\etc) - if any delete them!
    AMD FX-8320 / 990FXA-UD3v3 / 8GB HyperX 1600 / R6850C-1GD / 1x ST1000DX001, WD10EZEX, STBV2000300 / Win7x64
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •