Thread: AC4 Overall Map | Forums

  1. #1
    catkiller97's Avatar Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Earth
    Posts
    1,193

    AC4 Overall Map

    AC4 Overall Map

    The Image is high Resolution drag on your tab of browser to see bigger version..
    Share this post

  2. #2
    Locopells's Avatar AC Forum Mod
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    7,423
    Nice! Where did ya get this?
    Share this post

  3. #3
    It's sooooo big. There has to be some tricks they use (big chunks of land being off limits?)
    Share this post

  4. #4
    I'm glad to see Tortuga's making an appearance! I was worried when it wasn't labelled on the other map.
    Share this post

  5. #5
    TorQue1988's Avatar Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Romania
    Posts
    817
    Originally Posted by Sushiglutton Go to original post
    It's sooooo big. There has to be some tricks they use (big chunks of land being off limits?)
    Yeah, i don't think the islands will be fully explorable. And i don't think we can dive underwater anytime we want; there are probably only some locations where we have to use the diving bell.
    Share this post

  6. #6
    Originally Posted by TorQue1988 Go to original post
    Yeah, i don't think the islands will be fully explorable. And i don't think we can dive underwater anytime we want; there are probably only some locations where we have to use the diving bell.
    I'm expecting something like this, too. For the simple reason, that no AC-Game yet used all of its potential.
    Share this post

  7. #7
    catkiller97's Avatar Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Earth
    Posts
    1,193
    Originally Posted by TorQue1988 Go to original post
    Yeah, i don't think the islands will be fully explorable. And i don't think we can dive underwater anytime we want; there are probably only some locations where we have to use the diving bell.
    seem so.
    Share this post

  8. #8
    Locopells's Avatar AC Forum Mod
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    7,423
    Originally Posted by Sushiglutton Go to original post
    It's sooooo big. There has to be some tricks they use (big chunks of land being off limits?)
    More like sea mist to hide the horizon, and limit the draw distance. The islands on their own, should be a problem.
    Share this post

  9. #9
    Rugterwyper32's Avatar Senior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Guatemala
    Posts
    1,500
    http://www.topofarmer.com/wp-content...lack-flags.jpg

    More and more I think Cuba is likely if they scale it down enough, or at least the shoreline. The gaping hole to enter Havana is a dead giveaway of the scaling down, it's there in the other map and real life, but it is much smaller. With all those locations around it (Matanzas, Castille de Jagua, Cape Bonavista, Portillo) it sounds possible. Juventad Island has been clearly made bigger, while Cayman IslandS has become Cayman Island. I think it's possible for them to make this all explorable with proper scaling and making that pretty much a Frontier-size area just that being able to trick us because of the amount of water.
    Share this post

  10. #10
    ACfan443's Avatar Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    4,162
    Originally Posted by Locopells Go to original post
    More like sea mist to hide the horizon, and limit the draw distance. The islands on their own, should be a problem.
    Draw distance shouldn't be a problem on next gen though..so long as they optimise it
    Share this post