1. #1

    Settlers 6 No Sound

    Hiya

    I just installed Settlers 6 Rise of an Empire on my PC to discover I have no sound at all

    I've updated to 1.71 and still have no sound, My default sound device is AMD HDMI Output which is working on windows but not in game, however I also have a Speakers output (Realtek High Definition Audio) which is linked to my Stereo which when tested on windows is also working, I also set my Speakers Output to default and tried in game, but still have no sound in game

    Can someone please help me for I 'm eager to play this game, the last Settlers I played was some years back on my Amiga

    Thanks
    Share this post

  2. #2
    I have the same problem =/
    Share this post

  3. #3
    Ubi-MoshiMoshi's Avatar Community Representative
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    EMEA CRC
    Posts
    20,214
    Hi guys, please open a ticket with Technical Support, the link is in my signature.
    Share this post

  4. #4

    No Sound

    Originally Posted by Spavik Go to original post
    Hiya

    I just installed Settlers 6 Rise of an Empire on my PC to discover I have no sound at all

    I've updated to 1.71 and still have no sound, My default sound device is AMD HDMI Output which is working on windows but not in game, however I also have a Speakers output (Realtek High Definition Audio) which is linked to my Stereo which when tested on windows is also working, I also set my Speakers Output to default and tried in game, but still have no sound in game

    Can someone please help me for I 'm eager to play this game, the last Settlers I played was some years back on my Amiga

    Thanks

    Did you ever get this problem fixed? I am having the same issue and I want to play the game....
    Share this post