Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 79

Thread: AC3 DLC Has Reset My Game! HELP! | Forums

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Angry AC3 DLC Has Reset My Game! HELP!

    The DLC has erased my progress.

    I get the Latest DLC from within the AC3 game and now:

    I have 0$ money
    I have to start over in the bunker and do the animus training (right now checking to se what is going on with settings, etc.)
    The mission I am on is listed as Opera - Main missions are now at 0%
    All side missions at 100%
    My % Complete went from 85% to 45%
    Per menu, I have to make all the courier deliveries again
    I still have my stats, and all the side stuff is complete in the DNA, but the main missions are ALL INCOMPLETE. The game thinks I am starting over?
    I still have amimus hacks, and I am in the cloud

    Is Ubi trolling me? This is my first AC game, so I am not sure how to take this.

    MY PROGRESS HAS BEEN ERASED BY THE DLC FOR WHICH I PRE-PAID (SEASON PASS)!
    Last edited by AT ONE SIR; 12-05-2012 at 12:02 AM.
     

  2. #2
    Senior Member montagemik's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,092
    Well it is possible .

    I Know on my 1st playthrough - I Had no major glitches or problems until i added my Benedict Arnold DLC (Code i got with the game) Then suddenly my captain Kidd DNA reset to ZERO - despite i'd completed each one 100% & had the treasure still.
    I Had to replay each CK treasure mission again to gain the DNA stats back.

    I've had a few games disrupted when DLC is added .........Mortal Kombat - Arkham City - AC-B Davinci ......
     

  3. #3
    Wow. thanks for the response. This is a huge bummer. All my side stuff is still at 100%, but the main missions are at 0%. Time played, and stats are all there, but this is hugely disappointing.

    You think erasing the DLC from Xbox HDD and re-downloading it will help?
     

  4. #4
    Senior Member montagemik's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,092
    Quote Originally Posted by AT ONE SIR View Post
    Wow. thanks for the response. This is a huge bummer. All my side stuff is still at 100%, but the main missions are at 0%. Time played, and stats are all there, but this is hugely disappointing.

    You think erasing the DLC from Xbox HDD and re-downloading it will help?
    No idea - i'm on PS3 , So things may be a little different.
     

  5. #5
    I should add that the extra stuff that I paid for (the DLC itself) is also not accessible at all. Those missions are not available.

    So I paid for something that screwed up my game, AND I can't even access what I paid for.

    Fun Times! Thanks Ubisoft! "Special" Indeed.
     

  6. #6
    Senior Member montagemik's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,092
    Quote Originally Posted by AT ONE SIR View Post
    I should add that the extra stuff that I paid for (the DLC itself) is also not accessible at all. Those missions are not available.

    So I paid for something that screwed up my game, AND I can't even access what I paid for.

    Fun Times! Thanks Ubisoft! "Special" Indeed.
    Maybe deleting game data & reinstalling everything & DLC is worth trying then after all.
     

  7. #7
    Quote Originally Posted by montagemik View Post
    Maybe deleting game data & reinstalling everything & DLC is worth trying then after all.
    I'm going to get through sequence 6 and see where that gets me. this is just a huge bummer. Basically, everything is 100 except the main missions and I cant get the DLC. Lots of inconsistencies in the side challenges icons still showing up, as well as outfits, etc. I put on his buddy's outfit, and now I'm stuck with it. Can't even wear Connor's base outfit.

    Broken game. Loved it so much, until now. Pretty pissed.
     

  8. #8
    Senior Member montagemik's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,092
    Davinci DLC did a similar thing to me in AC-B - Would not allow me accomplish ANY Davinci trophies in my main game which was already 100% finished .
    I Did have to start a New second game file to be able to play Davinci missions - But after doing first Davinci mission & ticking off a couple of trophies - All the Davinci DLC was working in my original game for some reason.
     

  9. #9
    Member Lightpex's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Michigan
    Posts
    42

    uh

    I'm really scared to download it now..
     

  10. #10
    Ubisoft you screwed my game and i will not buy any of your worthless dlc!
     

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •