Results 1 to 4 of 4

Thread: UPLAY Login Failed | Forums

Launch trailer - Might & Magic® X Legacy [UK]

Might & Magic X - Legacy - 4 New Classes Speed Painting trailer [UK]

Might and Magic X Legacy - The Gameplay trailer [UK]

Might & Magic X Legacy -- The Open Dev starts! [EUROPE]

  1. #1

    UPLAY Login Failed

    To play my HOMM VI via UPLAY is like rollin' dices. Sometimes it starts, sometimes it doesn't.

    "Login Failed
    :( A Ubisoft service is not available at the moment. You can try again later or switch to offline mode. Ubisoft Support"

    Then underneath the options to "Try again" or "Go Offline".

    But other times it starts up just fine and I can play my game. This error occurs approximately every other time I'm about to play and it's making me fu**ing pissed.
    Nothing is wrong with the game itself cause I can play it in offline mode. But all my saved games is only accessible online...

    How do I solve this unbelievable annoying malfunction?
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    UK Forum Manager Ubi-Mush's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    E. Sussex, UK
    Posts
    15,878
    Hi, sorry to hear you are having issues, please see here http://forums.ubi.com/showthread.php...nection-Issues
    Ubisoft UK Forum Manager

    Technical Support
    Twitter Support
    Facebook Support

    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    Junior Member TittyDiniz's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Minas Gerais, Brazil
    Posts
    4
    After starting the game (ACIII) via Steam the Uplay Client was installed but i can not connect, please note that to use the offline mode I need to connect at least once.
    How i can solve this problem?
    http://www1.picturepush.com/photo/a/...g/11457704.jpg
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    UK Forum Manager Ubi-Mush's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    E. Sussex, UK
    Posts
    15,878
    Hi, if the link http://forums.ubi.com/showthread.php...nection-Issues didn't help I would suggest contacting Technical Support so they can troubleshoot with you, the link is in my signature.
    Ubisoft UK Forum Manager

    Technical Support
    Twitter Support
    Facebook Support

    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •