Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 141

Thread: Data rozpoczęcia Otwartej Bety! | Forums

i bardzo dobrze, jeden raz starcić talię to można przeboleć ale dwa razy mogłoby być ciężko =)

RIP - duelofchampions.pl =(
    Reply With Quote Reply With Quote

To znaczy dokładnie to samo, co Nisevaros napisał w swoim ostatnim poście w tym temacie. :X

Nie będzie wipe'a.
    Jestem slepy X_X

Yeah, czyli wreszcie będzie sens pogarszania wyników w pracy na rzecz lepszych kart w talii. Bo na tą chwilę to i wyniki nieciekawe i kart żadnych

Senior Member DjTechShadow's Avatar
    Mam kolejne pytanie, otóż o której godzinie Polskiego czasu planowany jest start open beta ?

Junior Member
    Skąd można pobrać klienta OB?

Community Manager Nisevaros's Avatar
    Witam,

Szczegółowe terminy powinny zostać ujawnione... w swoim czasie. Zapraszam do regularnego sprawdzania forum oraz profilu na Facebooku.

Gra powinna zostać zaktualizowana przy pomocy obecnego programu służącego do uruchamiania gry. Niemniej w przypadku gdyby coś się w tym zakresie zmieniło to najnowszą wersję klienta gry na pewno znajdziecie na stronie internetowej Might and Magic - Duel of Champions: http://www.mm-doc.com
    Z wyrazami szacunku,
    Nisevaros

Junior Member
    No tak, ale jeżeli ktoś nie ma poprzedniej wersji klienta a chciał by już pobrać klient gry? Na stronie można się tylko zalogować i wyrazić chęć w zagraniu w CBT

Znalezione na Globalnym forum

"Aktualnie mamy wiele nowych funkcji które wejdą wraz ze startem OB

Nie mogę wchodzić w szczegóły, ale tutaj jest krótka lista rzeczy których można się spodziewać:

Nowy tymczasowy przyrost XP i Złota który można kupić w sklepie
    Lista przyjaciół, aby pomóc Ci znaleźć i pojedynkować się z przyjaciółmi (wkrótce będzie lista wrogów) w pojedynkach nie rankingowych
    Aktualizacja do nagród
    Niektóre karty zbalansowane
    wskazówki na polu bitwy
    "Poważne boxy" w sklepie z 32 booster packach (42 byłoby znacznie lepiej, ale naprawdę wiele twórców nalegało)
    Nowy limit na maksymalną liczbę identycznych kart, które możesz mieć w talii: nie ma 5 identycznych kart jak wcześniej, tylko 4.
    .

... Mam nadzieję, że to pomogło! I przepraszam, ale nie mam więcej informacji w tej chwili na ten temat, ale jeśli jakieś się pojawią to je przekaże (więc nie ma sensu pytać konkretnie na ten temat w tym czasie).

Enjoy!"

Tłumaczenie na szybko więc proszę bez żalu i pretensji
    Last edited by DjTechShadow; 09-11-2012 at 09:01 PM.

Community Manager Nisevaros's Avatar
    Witam,

Bardzo dziękuję za to tłumaczenie! Myślę, że wszystko jest poprawne językowo i zgodne z tym, co James napisał na globalnym forum. Nie ma potrzeby niczego modyfikować.

Chciałbym też dodać, że na pewno pojawi się także pełna lista zmian, tzw. patch notes, a zatem zostaniecie poinformowani o wszystkim w szczegółach. Warto też zauważyć, że niektóre z wymienionych już wprowadzanych zmian to pomysły pochodzące właśnie z polskiego forum (jak np. wskazówki na Polu Bitwy dostępne po najechaniu myszką na konkretny element). Raz jeszcze dzięki za te sugestie i pomoc!

W sprawie dokładnego terminu rozpoczęcia (widziałem, że takie pytania pojawiły się także na forum międzynarodowym) mogę jedynie powiedzieć, że możecie się spodziewać zmian raczej w godzinach popołudniowych, jako że studio Ubisoft Quebec odpowiadające za realizację gry leży w innej strefie czasowej niż Polska. Łatwo sobie to wszystko przeliczyć. To taka mała wskazówka.
    Z wyrazami szacunku,
    Nisevaros

Z głównej strony pobrałem i zainstalowałem nowy Launcher.
    Niestety nie uruchamia się. Zostanie to naprawione przed startem open bety, czy instalować stary launcher?

Quote Originally Posted by Nisevaros View Post

W sprawie dokładnego terminu rozpoczęcia (widziałem, że takie pytania pojawiły się także na forum międzynarodowym) mogę jedynie powiedzieć, że możecie się spodziewać zmian raczej w godzinach popołudniowych, jako że studio Ubisoft Quebec odpowiadające za realizację gry leży w innej strefie czasowej niż Polska. Łatwo sobie to wszystko przeliczyć. To taka mała wskazówka.
    Szkoda, już chciałem koczować do północy i czekać na otwarcie ^^

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast