Podczas włączenia lunchera, zawiesza się on, oraz wyskakuje "nie można znaleźć serwera".
Natomiast bo odpaleniu gry z folderu z grą i próbie zalogowania wyskakuje:
![]()
Podczas włączenia lunchera, zawiesza się on, oraz wyskakuje "nie można znaleźć serwera".
Natomiast bo odpaleniu gry z folderu z grą i próbie zalogowania wyskakuje:
![]()
Witam,
Czy opisywany problem nadal występuje?![]()
Z wyrazami szacunku,
Nisevaros
Strona internetowa: www.duelofchampions.com | Status serwerówFacebook: Duel of Champions | Might&Magic Twitter: Might&Magic
Pomoc techniczna: Wsparcie Duel of Champions
Niestety tak
Dodam również iż przez 800 gier miałem może z 7 błędów czy to bloomberg, czy to disconnect, czy inny błąd powodujący moja przegraną + wył gry.
A przez ostatnie 2 dni miałem tych błędów z 15
//edit, po naciśnięciu ctrl +f5 luncher zaczął działać poprawnie.
Jednak gra nadal wywala błąd "error 5". Dodam iż wasze forum chodzi bardzo niestabilnie, raz się wczytuje wszystko od razu, a innym razem "brak odpowiedzi". Strzelam iż są to jakieś problemy z łącznością z waszym serwerem![]()
Zaraz poszperam w systemie sprawdzić czy aby błąd nie pochodzi ode mnie (w co wątpię gdyż ostatnimi czasy nic nie robiłem, prócz mapowania kilku dysków)
Pozdrawiam
//edit 2 Udało mi się zalogować![]()
Last edited by bladykiel; 08-09-2012 at 11:26 AM.
Bardzo bym prosił o zgłoszenie problemu pomocy technicznej gry. Jak już gdzieś pisałem indywidualne problemy najlepiej rozwiązywać w ten właśnie sposób. Dziękuję!
W sprawie forum bardzo proszę o próbę zresetowania ciasteczek (plików cookie) przeglądarki.
Napisz proszę, czy po wyczyszczeniu plików ta sytuacja nadal występuje. Nie zaobserwowałem dziś żadnych szczególnych problemów z funkcjonowaniem forum, niemniej jeśli problem się powtórzy na Twoim komputerze, postaram się szczegółowo wyjaśnić sprawę. Raz jeszcze dzięki za informację!
EDIT: W takim razie życzę powodzenia w pojedynkach!![]()
Last edited by Nisevaros; 08-09-2012 at 11:29 AM.
Z wyrazami szacunku,
Nisevaros
Strona internetowa: www.duelofchampions.com | Status serwerówFacebook: Duel of Champions | Might&Magic Twitter: Might&Magic
Pomoc techniczna: Wsparcie Duel of Champions
Gra sama z siebie mnie "wpuściła" do siebie. Znałem przypadki, iż nie można było się zalogować na konto dopóki nie zalogowało się na inne.
Dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam.
Edit: dzięki ! :P