-
Unavaliable for your region po updejcie
Witam, nie grałem jakiś czas i ostatni update spowodowal, ze wyskakuje mi "Sorry, this game is currently unavaliable in your region". Czy to "tylko" bug, ktory mozna rozwiazac za pomoca jakiejs podmiany pliku czy musze sciagnac calego klienta jeszcze raz?
Pozdrawiam,
alfik88
-
Z tego, co udało mi się wraz z supportem ustalić, wychodzi, że gra przestała rozpoznawać niektóre adresy sieciowe jako polskie. Daj znać jeśli ściągnięcie klienta od nowa coś da, ale wątpię żeby chwilowo dało to się rozwiązać od strony klienciej inaczej niż dogadanie się z dostawcą internetu, żeby przydzielił ci inny adres.
-
Też mam ten problem i prosiłbym o to, by Ubisoft jakoś szybko to rozwiązało.
Ciekawe ile osób ma ten problem.
-
Ja też niestety nie mogę grać. ;/
-
mam tak samo "Sorry, this game is currently unavaliable in your region"
-
A to mojej grze się teraz odwidziało - teraz już przy próbie zalogowania pisze "???".No to miłej zabawy, weź tu zrozum co jest nie tak.
-
Ech ludzie, tracę już nadzieję, ze Ubi coś z tym zrobi. Chciało by się powiedzieć, zę fajnie było, ale musiałbym grubo skłamać.
Ubi traci w moich oczach i to sporo, a grać dalej nie moge!!
-
ehh, jeszcze tego nie naprawili
-
Member
Sprawdźcie jaki macie region ustawiony w profilu, konta uPlay
-
Tutaj nie powinny ustawienia na koncie uPlay robić jakiejkolwiek róznicy - już wyjaśniam dlaczego!
Posiadam dostęp do dwóch różnych dostawców internetowych:
1. Sztywnego łącza w centrum warszawy na którym nie ma problemu
2. Mobilnego internetu od Orange, gdzie pojawia się informacja "Unavaliable(...)"