Results 1 to 7 of 7

Thread: Bug z zatrzymaniem się czasu | Forums

Bug z zatrzymaniem się czasu

Jak widać na wyżej załączonym obrazku dominowałem cały czas. Nagle przeciwnik ma turę i nic nie robi aż do jej końca. Tura się niby powinna skończyć wraz z upływem czasu lecz rozgrywka się zatrzymała i nie przekazano Mi tury.
    Reply With Quote Reply With Quote

Ten bug to może być jedna z 2 opcji.

1. Wydaje mi się że utraciłeś w jakiś sposób połączenie z serwerem. Miałem tak kilka razy i rzeczywiście nic nie mogłem zrobić. Niestety nie wiem czy w tym wypadku obaj gracze tracą połączenie z serwerem, ktoś musiałby to potwierdzić. Nie pojawia się wtedy żadna notka o desynchronizacji z grą.

2. Powiedz mi czy na sekundę tura przeszła na Twoja stronę, po czym wrócila od razu do przeciwnika i wtedy właśnie gra stanęła?

2. Nie. Tamten bug już naprawili. Nie brałem pod uwagę utracenia połączenia.

Junior Member
    Miałem to samo. Grałem przeciwko Lukow100, i jak zaczął dostawać bęcki to zagrał kartę Dwarven Smith i czekał jak czas się skończy. Gra się zatrzymała. Mój blacklist się powiększa

Community Manager Nisevaros's Avatar
    W przypadku ponownego wystąpienia błędu bardzo proszę o sprawdzenie połączenia oraz o ewentualny kontakt z działem pomocy technicznej: SUPPORT. Bardzo możliwe, że sugestia mrseev'a była słuszna. Niemniej dziękuję za informacje.
    Z wyrazami szacunku,
    Nisevaros

Junior Member
    to samo spotkało mnie dzisiaj, kolega skończyłby rozgrywkę w kolejnej turze, ale postanowił jak na mój gust jakoś z tego wybrnąć, niestety nie przy pomocy kart...

strasznie to słabe

To samo