Results 1 to 5 of 5

Thread: Nie mogę wybrać karty | Forums

Junior Member

Nie mogę wybrać karty

Mam taki problem,że nie mogę wybrać kart nawet gdy są podświetlone .Działa tylko end turn.Próbowałem już wszystkiego i dalej nie działa.(Już w samouczku to mnie zaniepokoiło) Jaki to może być problem? Proszę o rady
    Reply With Quote Reply With Quote

Community Manager Nisevaros's Avatar
    Skontaktuj się proszę z pomocą techniczną gry: SUPPORT. Powodzenia!
    Z wyrazami szacunku,
    Nisevaros

Patrzyłem tu na forum i dodatkowo na innych. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi co generuje ten problem, dlatego zebrałem wszystkie moje akcje w jednym miejscu. Na wstępie dodam, że gram bez problemów na PC (Win XP), a problem występuje na laptopie (Win Vista).

OPIS PROBLEMU
    Nie ma możliwości zagrać karty mimo spełnionych wymagań (pod względem parametrów karty oraz punktów akcji). Dotyczy zarówno talii jak i bohatera - da się go użyć ale tylko dzięki menu pojawiającym się gdy chcemy zakończyć turę. Działają przyciski do końca tury, pomocy oraz opcji (tam gdzie można się "poddać")
    SPOSÓB REPRODUKCJI
    Brak możliwości - z tego co czytałem to zdarzały się osoby, które to miały. Dużej ilości osób pomogły poprawki, ale mam najnowszą wersję gry a problem istnieje.
    ZAŁĄCZNIKI
    Na załączniku nic nie będzie widać, ale mogę podać co zostało zrobione/sprawdzone:
    • wymagania sprzętowe- ok zarówno dla grafiki (pixelshader) jak i pozostałych komponentów (system Vista)
    • update directX
    • reinstalacja gry
    • update flash
    • update netframe
    • update c++
    • update ie8
    • instalacja ie9

PRAWIDŁOWE DZIAŁANIE
    Możliwość zagrania karty =)
    Last edited by PMM; 08-30-2012 at 11:45 AM.

Community Manager Nisevaros's Avatar
    Witam,

Czy mógłbyś określić jakie rozdzielczości ekranu są ustawione na obu komputerach? Szczególnie znacząca jest tu rozdzielczość ekranu na laptopie, jako że to tam występuje problem.

Istotna może być też tu odpowiednia aktualizacja .NET Framework. Spróbuj zaktualizować te biblioteki przy pomocy Windows Update.

Jak już wspomniałem takie sprawy naprawdę warto rozwiązywać poprzez pomoc techniczną gry.
    Z wyrazami szacunku,
    Nisevaros

Myślę że zanim support coś zaradzi- powyższy błąd sam ustanie. Tak było w moim przypadku- miałem Dokładnie identyczny problem. Robiłem wszystko co mogłem, kolejny patch pomógł