-
Nie dostałem talii po zakupie
Kupiłem talie nekropolii za 62500 i nie dostałem jej. Złota też nie ma. Wydałem na to dużo i fajnie jak by dało się coś z tym zrobić, bo odechciało mi się grać po tym.
-
Senior Member
Przeszedłeś do zakładki talii i jej tam nie ma ? Tj najpierw trzeba ją rozpakować.
Ps. Swoją drogą tych talii nie opłaca się kupować :P
-
Tak, przeszedłem do tej zakładki i nie ma. Może to dlatego, że na samym początku wybrałem talie nekropolii, ale jeśli tak, to nie powinno się dać kupić tą talię, stracić pieniądze i nic nie dostać.
Myślałem że dostane jakieś nowe karty czy coś, nie mówiąc że z opisu do tej talii nic nie wynika i nie wiadomo tak na prawdę co się kupuje.
-
Community Manager
Witam. O takich problemach najlepiej zawiadamiać bezpośrednio pomoc techniczną gry (support). Przed wysłaniem zgłoszenia warto się jednak dwukrotnie upewnić, czy karty na pewno nie zostały już przyznane i czy po prostu nie wymagają "rozpakowania". Powodzenia!
Z wyrazami szacunku,
Nisevaros
-
U mnie to samo tylko nie z talia necro tylko z talią 12 kart kupiłem i nic
-
Mam ten sam problem, jakos sobie poradziliscie ?
-
Odnośnie decków to ich nie trzeba rozpakowywać bo są od razu dostępne po przesunięciu strzałki w taliach.
-
Czyli jak mialem ten holy deck jako podstawowy i kupilem go jeszcze raz to nie dostane w ogole kart ?
Ok wszystko dziala
trzeba po prostu jeden z tych deckow "delete" i wtedy wracaja karty to kolekcji i mozna juz z nim robic wszystko
Last edited by Watherstorm; 08-08-2012 at 12:53 PM.