Nigdzie nie jest napisane że 26 lipiec 2012 =P
Oczywiście joke xD
Nigdzie nie jest napisane że 26 lipiec 2012 =P
Oczywiście joke xD
Na angielskim forum podali czas około godziny 18.
drobny nerf "dzikich" na plus, czat . . sam nie wiem. no i stabilizacja - liczę na zero crashy
pany? czy wam też gra uruchamia się po polsku a dalej już po logowaniu po angielsku?
Last edited by windchas3r; 07-26-2012 at 05:59 PM. Reason: i played a game
5 misjia tutoriala w kampani i już jest bug że wyskakuje ci Tip którego nie da się wyłączyć.... Eh. Czy panowie w ogole chociaż raz przetestowali tą kampanie....wiem że beta i my mamy testować no ale bez przesady =P
Bug - Jeśli z powodu expa z kampanii wskoczy lvl to dostaje się złoto, ale liczba pieczęci i level nie wzrastają
Nie ma to jak nowy patch:
- normalne mecze nie działają;
- wyżej wspomniany bug w kampanii,
- obojętnie od ustawień języka w configu i tak gra jest angielsku.
Poza tym tak na świeżo z kampanii to mi osobiście się nie podoba nowe menu bohatera podczas meczu. Stare było ładniejsze. Fajnie zaś, że jest zmiana Duel Time z 3 minut na 2. Gra będzie bardziej dynamiczna (moim zdaniem oczywiście).
wow... mala zmiana szkoly magii u czarownika nekro popsula mi cala taliadlaczego ja glupi nie inwestowalem w bohaterow
Przy przeglądaniu kart do budowy decka, po jakichs 15-20 kartach nie wczytują mi się opisy kart tylko same zdjęcia. Też tak macie?
i Lilim wciąż 8 hp :/
Last edited by mrseev; 07-26-2012 at 06:31 PM.
Czy można wyłączyć automatyczne przełączanie języka w grze na zgodny z systemem operacyjnym? Grę mam zainstalowaną na Windows 8, więc nie mogę zmienić na polski, przyzwyczaiłem się do polskich nazw.