Czy kampania będzie zawierała w przyszłości jakieś przerywniki (np. filmowe) oraz jakąś rozbudowaną fabułę? Czy będzie to raczej klasyczny zapychacz, w końcu w karciance praktycznie nikt nie przejmuje się czymś takim jak fabułą.
Poniekąd tak, poniekąd nie. Może gdybyśmy MY POLACY przestali pokazywać jacy to my nie jesteśmy (patrz community w lolu czy nawet tibii) to przestali by nas postrzegać za debili flamujących gdzie się tylko da ? Zacznijmy od siebie, potem wymagajmy od innych ok ? A opcja taka pewnie będzie (a raczej ignore przeciwnika)
No chyba tak nie jest do końca. Ile osób ma lol gdzie jest chmara po prostu idiotów z każdego kraju, a ile zamknięta beta? Oczywiście samemu można nie bluzgać i po prostu grać, ale co z tego skoro kolejnych 50 stwierdzi, że ma to gdzieś? Idiotyzm nie zna narodowości, a nie zawsze i nie każdy chce obecność chatu.
EDIT: Czyżbym widział niechęć do narodu poprzez stwierdzenie, że flamerzy to nasza wyłączna specjalność?
Mam tylko nadzieje że karty Eventowe po patchu nie będą już tak bardzo faworyzować decków opartych na samych kreaturach....mana storm, tydzien najemników etc...
ok, tylko znajdz mi jakies eventy dla talii która w dużej mierze opiera sie na spellach![]()
http://forums.ubi.com/showthread.php...je-nowych-kartmrseev
ok, tylko znajdz mi jakies eventy dla talii która w dużej mierze opiera sie na spellach
Po to jest ten wątek ażeby sugerować zmiany, jak np event zwiększający koszt jednostek o 1
sądząc po refleksie w naprawianiu sklepu swego czasu to tak za pare dni ten 26 lipca moze nastapic :P