Results 1 to 3 of 3

Thread: Znikające karty | Forums

Junior Member

Znikające karty

Witam.
    Bardzo często pojawia się u mnie taka dziwna sytuacja, gdzie nagle wszystkie obrazki kart znikają. Zdarza się to, gdy otwierana jest przez mnie lub przeciwnika spora ilość kart. Jestem ciekaw czy ktoś wie, co może być powodem i ewentualnie pomóc w rozwiązaniu problemu? Może ktoś ma tak samo jak ja?
    Specyfikacja mojego komputera:
    Procesor: AMD 1.6 GHz,
    Karta grafiki: GeForce 6600
    RAM 1GB
    150 GB wolnego miejsca na dysku
    Łącze: Neostrada 6Mb
    Byłbym wdzięczny za pomoc, bo przecież tak się nie da grać, sami zobaczcie:

Reply With Quote Reply With Quote

Junior Member
    Sterowniki czego? Karty graficznej? Są zaktualizowane. Niedawno formatowałem dysk, więc zainstalowałem najnowsze wersje.
    Jakie ta gra ma wymagania? Nigdzie się tej informacji nie doszukałem ;]
    A to jest naprawdę irytujące, gdy podczas rozgrywki przeciwnik zagląda do swojego cmentarza, gdzie jest tych kart kilkanaście (bo jak tylko kilka to jest wszystko ok, ale jak jest większa ilość, to się wszystko chrzani) i wszystkie obrazki znikają. Mało tego. Cała gra w tym momencie drastycznie spowalnia tak, że nawet jeśli zapamiętam gdzie leży która karta, to ruch jedną kartą zajmuje nawet całą turę.
    Chciałbym po prostu poznać przyczynę. Czy to wina mojego kompa, połączenia z netem, czy może ta gra ma jakąś dziwną wadę.

Community Manager Nisevaros's Avatar
    Witam! Takie sprawy najlepiej zgłaszać do pomocy technicznej gry (link do supportu znajdziesz w temacie opisującym zasady tworzenia nowych wątków w tej sekcji).

Wymagania sprzętowe gry zostały opisane na stronie internetowej Ubisoft oraz TUTAJ.
    Z wyrazami szacunku,
    Nisevaros