-
Pytanie
Witam.
Czy mogę zmienić startową talie np z necro na inferno ?
Niezbyt sobie radzę kartami z necro i chciałbym to zmienić...
-
Senior Member
nie da się zmienić, pozostaje Ci jedynie kupowanie packów lub zakup start packa odpowiedniej frakcji (co jest bardzo nieopłacalne). Lepiej pomęczyć się i uzbierać golda z sealami, za golda wykupuj pakiet z bohaterem, a za seala paczkę x10 kart, z takiego wyniku złożysz konkretną talię innej frakcji lub ulepszysz aktualną
-
Właśnie jest problem z kupywaniem czegokolwiek w sklepie mam 16 tyś golda i nie mogę tego wydać bo cały sklep jest zbugowany i nic się nie da klikać.
-
Zaktualizuj sobie IE do najnowszej wersji.
Mi wszystko działa ok.
A co do samych kart, co lvl dostajesz 150 sealów (a co 5 lvli 1000) za które możesz kupić boxa (1k sealów = 10 x 12 kart)
tak więc talia sama Ci się uzbiera. Sam aktualnie posiadam ponad 3 k kart (do wszystkich kart z bety brakuje mi 3 :P )
-
Community Manager
Witam. Problemy techniczne, takie jak problem z prawidłowym funkcjonowaniem sklepu najlepiej rozwiązywać poprzez kontakt z SUPPORTem. Niemniej sugerowana aktualizacja przeglądarki wydaje się być dobrym rozwiązaniem.
W sprawie talii startowej wypowiadać się nie widzę sensu, bo Panowie już wszystko dokładnie wyjaśnili...
Z wyrazami szacunku,
Nisevaros