Results 1 to 5 of 5

Thread: Pytanie | Forums

Junior Member

Pytanie

Witam.
    Czy mogę zmienić startową talie np z necro na inferno ?
    Niezbyt sobie radzę kartami z necro i chciałbym to zmienić...
    Reply With Quote Reply With Quote

Senior Member DjTechShadow's Avatar
    nie da się zmienić, pozostaje Ci jedynie kupowanie packów lub zakup start packa odpowiedniej frakcji (co jest bardzo nieopłacalne). Lepiej pomęczyć się i uzbierać golda z sealami, za golda wykupuj pakiet z bohaterem, a za seala paczkę x10 kart, z takiego wyniku złożysz konkretną talię innej frakcji lub ulepszysz aktualną

Junior Member
    Właśnie jest problem z kupywaniem czegokolwiek w sklepie mam 16 tyś golda i nie mogę tego wydać bo cały sklep jest zbugowany i nic się nie da klikać.

Zaktualizuj sobie IE do najnowszej wersji.
    Mi wszystko działa ok.
    A co do samych kart, co lvl dostajesz 150 sealów (a co 5 lvli 1000) za które możesz kupić boxa (1k sealów = 10 x 12 kart) tak więc talia sama Ci się uzbiera. Sam aktualnie posiadam ponad 3 k kart (do wszystkich kart z bety brakuje mi 3 :P )

Community Manager Nisevaros's Avatar
    Witam. Problemy techniczne, takie jak problem z prawidłowym funkcjonowaniem sklepu najlepiej rozwiązywać poprzez kontakt z SUPPORTem. Niemniej sugerowana aktualizacja przeglądarki wydaje się być dobrym rozwiązaniem.

W sprawie talii startowej wypowiadać się nie widzę sensu, bo Panowie już wszystko dokładnie wyjaśnili...
    Z wyrazami szacunku,
    Nisevaros