Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: [Stronghold/Twierdza] Rush - Talia Docelowa | Forums

Junior Member
    Hej gram rush inferno.
    Ale podlacze sie do dyskusji (szczegolnie ze ostatnio gralem rankingowa zarowno z xluzakiemx (win) i StyleZergiem(lose).

Podstawowe pytanie do Ch3rryAC:
    Dlaczego do swojej rushowej talii nie wrzucasz lutu szczescia ktory dodaje +1 do many?
    Ten lut wymaga tylko jedynki fioletowego, wiec mozna go grac juz od poczatku.

Mialem partie gdzie zaczynajac gre odrazu w pierwszej turze wrzucilem 2x ten lut (nie pamietam teraz nazwy)i z 1 many zrobilo sie 3, u bohatera rozwinalem sile ataku i odrazu w pierszej rundzie wystawilem dwie jednostki walczace (za 2 i za 1). Z tego co pamietam gra zakonczyla sie w 6 rund.

Jak dla mnie to podstawowa karta w talii rushujacej.
    Jaki macie poglad na ta karte? (nie widzialem jej ani u xluzakxa ani u ZergZtyle'a)
    Reply With Quote Reply With Quote

@Losieklos:
    Co do tej karty to na zmianę wrzucam i usuwam ją z talii.
    Aktualnie wolę Obozowisko, bo dostajemy nową kartę do ręki.

Sprawa moim zdaniem otwarta.
    U mnie po prostu częściej brak kart na ręce, bo wszystko szybko wykładam niż brak punktów akcji w pierwszych turach

Junior Member
    Ja tez bardziej uznaje obozowisko z racji ze jest 1 za 1. Ale wszystko w fazie testów narazie jeszcze u mnie, pozatym brakuje mi kilku kart jeszcze (mam 2 pao tylko, a on ladne komba wywija).

Junior Member
    A co jeśli ja np. nie moge wziąć 5 kart do talii daje mi 4 bodajże i potem znikają?

Niech ktoś obyty z grą odpowie na pytanie mojego przedmówcy proszę. Bo jako nowy gracz też mnie to ciekawi skąd niby 5 kopii tej samej karty w decku.

Junior Member
    Witam 5 kopii tej samej karty było możliwe tylko w bardzo początkowej fazie gry teraz max możemy posiadać 4

Ktoś odświerzył stary temat na forum który już jest nieaktualny, można zamykać.

"I see your soul darling."

Junior Member
    A ja proponuje takie połączenie
    w rundzie 4

w rundzie 5

plus

I wymiatasz a jak masz go na wolnym polu i możesz bić w bohatera kończysz walkę w jedna dwie rundy

Page 2 of 2 FirstFirst 12