Jakie gra ma/będzie miała wymagania sprzętowe?
Czy przewiduje się, że gra będzie dostępna na inne systemy operacyjne lub smartfony?
Jakie gra ma/będzie miała wymagania sprzętowe?
Czy przewiduje się, że gra będzie dostępna na inne systemy operacyjne lub smartfony?
Gdzieś na yt widziałem trailer na iphonie![]()
Czy można już użyć redeem code na crag hacka?
Wytłumaczcie mi jak działa naliczanie punktów rankingowych bo to jakieś absurdy są (nie żeby mi zależało na tym). Gram z ludzmi co mają o 100+ więcej punktów, wtapiam i mam przeważnie 23+ punktów straty. Gram z równymi lub gorszymi lekko od siebie mam w okolicach 17 punktów. Gram z dużo gorszymi od siebie mam 25+ punktów. To chyba nie o takie coś chodziło aby dostawać/tracić dużo punktów jak się walczy z wyższym/niższym "rangą". Poza tym mam w okolicach 400 pkt (teraz mniej bo mam z dupy deck i nie chce mi się w nim mieszać a i packów mam takie karty że się płakać chce) a paruje mnie z ludzmi co mają 550+ rankingu. Trafiłem nawet raz na 700+. Też by można było poprawić parowanie.
Witam.
Dzięki za wszystkie pytania. Postaram się umieścić właściwe odpowiedzi najszybciej jak to będzie możliwe.
Z wyrazami szacunku,
Nisevaros
Strona internetowa: www.duelofchampions.com | Status serwerówFacebook: Duel of Champions | Might&Magic Twitter: Might&Magic
Pomoc techniczna: Wsparcie Duel of Champions
Kiedy można się spodziewać następnej aktualizacji? Za tydzień, miesiąc? Jaki przedział czasu jest przewidywany
Prawdopodobnie za 2-3 tyg(gdzieś na francuskim forum tak było napisane)
Witam! Na chwilę obecną w sprawie aktualizacji mogę powiedzieć jedynie, że oczywiście jest ona planowana...![]()
Z wyrazami szacunku,
Nisevaros
Strona internetowa: www.duelofchampions.com | Status serwerówFacebook: Duel of Champions | Might&Magic Twitter: Might&Magic
Pomoc techniczna: Wsparcie Duel of Champions
To dziwne, bo na ogólnym forum jest napisane, że nowy Patch będzie 26 Lipca.
http://forums.ubi.com/showthread.php...sion-July-26th