proponował bym zmianę w karcie Tydzień umarłych - w obecnej chwile mało kto używa tej karty - możiwe, że zmiana z połowy otrzymanych na 3/4 otrzymanych surowców poprawiła by tą kartę lub zwiększenie ceny tej karty do np 3-4, ale za to że otrzymamy całą równowartośc karty stworzenia - znacznie by to poprawiło grywalność tą kartą.
proponuję także zmianę w karcie bohatera Crag Hack - pomimo, że jest to karta bonusowa - jest obecnie niegrywalna - na tle innych kart bohaterów ta karta jest o przynajmniej jeden współczynnik do tyłu. Standardowy bohater ma na początku 4 wspólczynniki, lepsi po 3 z jakąś umiejętnością, a karta Crag'a posiada tylko +2 do siły i umiejętność zmniejszania ceny stworzeń neutralnych o jeden. W moim przekonaniu to stanowczo za mało. Jest to jak wspomniałem karta bonusowa (rzadka), którą otrzymuje się za specjalny kod z Heroes 6. Jeśli już zakuiłem dodatek do Heroes 6 i mam możliwość używać tej karty to niech będzie ona tego warta (zzwiększenie jednego ze startowych współczynników, dodanie dodatkowej szkoły magii) - wkońcu rzadka karta powinna sobą coś przedstawiać, jakąś wartość jak pozostałe rzadkie karty.

Reply With Quote
Tak przynajmniej mi się wydaje. Można zrobić standardowo 50expa za 1 turę walki aż do maxa który trzeba ustalić, powiedzmy 750 expa czyli 15 tur.