Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Pohybel - Czyli z kim nie grać | Forums

Banned

Pohybel - Czyli z kim nie grać

Wklejamy tutaj osoby z którymi lepiej nie grać - nie chodzi mi tu o skilla

***** - po wykonaniu swojego ruchu debil czeka aż czas dobije 2min...
    Last edited by Nisevaros; 07-09-2012 at 04:17 PM. Reason: Proszę o nieumieszczanie nazw innych graczy. Taka forma agresji jest niezgodna z zasadami forum.
    Reply With Quote Reply With Quote

I jak niby nie grać, jak gra nie daje nam możliwości wyboru tylko dobiera przeciwników jak jej się podoba?

Ale poddanie sie w 1 turze zanim wystawisz karte nie jest karane niczym
    nitkrzy tak po chamsku wylaza jak maja zla reke dlatego moim zdaniem powinna byc dopuszczone 1 zmiana reki z jakas kara ALE brak mozliwosci wyjscia z gry (karane jak przegrana )

a w ogole podejzewam z eduzo jest takich chamidel to graja na przetrzymanie
    ostatnio tak gosc jak bylo juz odliczanie 30 sek to sie nagle budzil robil ture i dalej olewal do konca czasu

pewnie licza ze ktos wlaczy cos na necie itp i zapomni ture zrobic potem

Banned
    @up
    Powinni dać reporta za chamskie wyłażenie. Ja wychodzę odrazu gdy trafiam na kogoś kto przedłuża

Junior Member
    Skrocic czas do 1 min dla ludzi powyzej xx rozegranych gier. 3 min to i tak za duzo.

/Solver

Junior Member
    Też robie często ruch w ostatniej minucie bo gram sobie w inną gre i minimalizuję co 3min, czasami nawet omijałem swoją turę jak miałem jakąś akcje w drugiej grze urok bety i braku kar

...
    grac z kims i olewac go z powodu grania w inna gre....

sory ale wedlug mnie chamstwo i brak szacunku dla kogos innego

To że ktoś robi co innego w trakcie waszej gry to chamstwo i brak szacunku, co Ty za brednie piszesz. Robi co chce, a to że późnie gra słabo bo nie jest dostatecznie skoncentrowany na przebiegu rozgrywki to jego już problem. Ja czasem też jeszcze przeglądam internet i co chamem jestem ?
    Poza tym, mam czas 3 min to korzystam z tego ile mi się chce. Jest to gra strategiczna i mogę kminić tyle ile mi daje na to czas. Nie raz robię coś w ostatnich sekundach. Program daje mi czas to korzystam, a że Wam się spieszy To już Wasz problem, możecie wyjść z gry i zacząć szybko nową. Czepiacie się na prawdę detali już.

Member JokVader's Avatar
    MMuerte chodzi bardziej o to że są ludzie którzy nic nie robią przez cała turę a specjalnie w ostatnich 10 sekundach walą wszystkim co mają. To że graine zabiera niektórym więcej czasu to nic dziwnego ale są ludzie którzy specjalnie przedłużają grę.
    ¡No pasarán!

Nie wime czy ktos zauwazyl ale poczatek tury ma swoj charakterystyczny dzwiek
    spokojnie moge siedziec na necie i wiedziec kiedy mam ture

nie chodzi mi o to ze ktos zle gra ale po 2 stronie monitora tez ktos jest, niektorzy nie maja calego dnia zeby grac ponad pol h kazdy mecz bo jakis pajac ma ciebie w dupie

jak grasz z kims zywym w karcianke to tez sobie wychodzisz z pokoju jak on robi ture i wracasz po 10 minutach bo masz w dupie ze ktos czeka?

Page 1 of 3 123 LastLast