-
Pohybel - Czyli z kim nie grać
Wklejamy tutaj osoby z którymi lepiej nie grać - nie chodzi mi tu o skilla
***** - po wykonaniu swojego ruchu debil czeka aż czas dobije 2min...
Last edited by Nisevaros; 07-09-2012 at 04:17 PM.
Reason: Proszę o nieumieszczanie nazw innych graczy. Taka forma agresji jest niezgodna z zasadami forum.
-
I jak niby nie grać, jak gra nie daje nam możliwości wyboru tylko dobiera przeciwników jak jej się podoba?
-
Ale poddanie sie w 1 turze zanim wystawisz karte nie jest karane niczym
nitkrzy tak po chamsku wylaza jak maja zla reke dlatego moim zdaniem powinna byc dopuszczone 1 zmiana reki z jakas kara ALE brak mozliwosci wyjscia z gry (karane jak przegrana )
a w ogole podejzewam z eduzo jest takich chamidel to graja na przetrzymanie
ostatnio tak gosc jak bylo juz odliczanie 30 sek to sie nagle budzil robil ture i dalej olewal do konca czasu
pewnie licza ze ktos wlaczy cos na necie itp i zapomni ture zrobic potem
-
@up
Powinni dać reporta za chamskie wyłażenie. Ja wychodzę odrazu gdy trafiam na kogoś kto przedłuża
-
Skrocic czas do 1 min dla ludzi powyzej xx rozegranych gier. 3 min to i tak za duzo.
/Solver
-
Też robie często ruch w ostatniej minucie bo gram sobie w inną gre i minimalizuję co 3min, czasami nawet omijałem swoją turę jak miałem jakąś akcje w drugiej grze
urok bety i braku kar
-
...
grac z kims i olewac go z powodu grania w inna gre....
sory ale wedlug mnie chamstwo i brak szacunku dla kogos innego
-
To że ktoś robi co innego w trakcie waszej gry to chamstwo i brak szacunku, co Ty za brednie piszesz. Robi co chce, a to że późnie gra słabo bo nie jest dostatecznie skoncentrowany na przebiegu rozgrywki to jego już problem. Ja czasem też jeszcze przeglądam internet i co chamem jestem ?
Poza tym, mam czas 3 min to korzystam z tego ile mi się chce. Jest to gra strategiczna i mogę kminić tyle ile mi daje na to czas. Nie raz robię coś w ostatnich sekundach. Program daje mi czas to korzystam, a że Wam się spieszy To już Wasz problem, możecie wyjść z gry i zacząć szybko nową. Czepiacie się na prawdę detali już.
-
Member
MMuerte chodzi bardziej o to że są ludzie którzy nic nie robią przez cała turę a specjalnie w ostatnich 10 sekundach walą wszystkim co mają. To że graine zabiera niektórym więcej czasu to nic dziwnego ale są ludzie którzy specjalnie przedłużają grę.
-
Nie wime czy ktos zauwazyl ale poczatek tury ma swoj charakterystyczny dzwiek
spokojnie moge siedziec na necie i wiedziec kiedy mam ture
nie chodzi mi o to ze ktos zle gra ale po 2 stronie monitora tez ktos jest, niektorzy nie maja calego dnia zeby grac ponad pol h kazdy mecz bo jakis pajac ma ciebie w dupie
jak grasz z kims zywym w karcianke to tez sobie wychodzisz z pokoju jak on robi ture i wracasz po 10 minutach bo masz w dupie ze ktos czeka?