Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Cards List | Lista Kart | Forums

Nie wiem jak się nazywają ale mog ci pdoać ich paramety

To normalny waidomo 20,1,1,2 zero skilli

Później jest mag 18,0,2,1 i ma skilla że po discardzie karty możesz zabić potwora co kosztował 2 lub mnie (BARDZO słabe.....) Magie ma cienia, wody, zeimi, i tą jak ona się nawya. ummm taka ze znakiem niskończoności

Pożniej jest wojownik 20, 2,0,1 i ma skilla że wszystkie jednostki duch (czyli duch, duch smok, zywiołak ciemności) amją o jedno HP więcej przy wystawnianiu. ma tylko magie cienia (chyba)

Pożniej jest nomralny ze skillem 20,1,1,1 i ma skilla że zadaje 1 dmg wszystkim jednostką wroga które są zatrute. Co do magi nie pamiętam >_> ale będzie miał dwie ceimności i czegośtam jeszcze
    Reply With Quote Reply With Quote

www.duelofchampions.pl
    100% kart dostępnych aktualnie w becie dodanych (łącznie 223 sztuki)

Banned
    pewnie tak i się teraz reklamuje

Spokojnie, ja też do wiki wziąłem parę kart od Bladykiel

Wcześniej na innym forum gadaliśmy i mogę stwierdzić, że robił to równolegle do powstawania Wiki, a i koncepcja na przedstawienie listy jest zupełnie inna. O bezpośrednim kopiowaniu nie ma mowy.

ehh ta polska mentalność... masakra.. Zapomniałem, iż w Polsce każdy jest złodziejem i żeruje na pracy innych..
    Nie wiem czy to wasza zazdrość czy głupota, ale po prostu dziwie się temu młodemu pokoleniu iż wyrosło na takich gburów (bez obrazy)
    Człowiek siedzi, robi co może, a i tak go zlinczują..

Tak dla Twojej wiadomości, KAŻDA karta była przeze mnie "robiona" (bodajże 5 kart mam z wiki, gdyż sam nie posiadałem ich w talii), jednak zostały one przerobione tak, aby z 600kb zajmowały ~100 oraz były dostosowane do mojej strony. W dodatku każda karta jest w bazie danych, WSZYSTKIE dane były pisane z "palca" więc drogi chłopczyku, jak czegoś nie wiesz, nie udzielaj się, to taka dobra rada na przyszłość.

Jeśli kogoś uraziłem, to przepraszam ale szlag człowieka trafia jak siedzi parę godzin nad czymś a ludzie piszą "skopiował wtf noob"

Quote Originally Posted by bladykiel View Post
    ehh ta polska mentalność... masakra.. Zapomniałem, iż w Polsce każdy jest złodziejem i żeruje na pracy innych..
    Nie wiem czy to wasza zazdrość czy głupota, ale po prostu dziwie się temu młodemu pokoleniu iż wyrosło na takich gburów (bez obrazy)
    Człowiek siedzi, robi co może, a i tak go zlinczują..

Tak dla Twojej wiadomości, KAŻDA karta była przeze mnie "robiona" (bodajże 5 kart mam z wiki, gdyż sam nie posiadałem ich w talii), jednak zostały one przerobione tak, aby z 600kb zajmowały ~100 oraz były dostosowane do mojej strony. W dodatku każda karta jest w bazie danych, WSZYSTKIE dane były pisane z "palca" więc drogi chłopczyku, jak czegoś nie wiesz, nie udzielaj się, to taka dobra rada na przyszłość.

Jeśli kogoś uraziłem, to przepraszam ale szlag człowieka trafia jak siedzi parę godzin nad czymś a ludzie piszą "skopiował wtf noob"
    Spoko są ludzie, którzy doceniają robotę. Nie przejmuj się innymi i rób swoje. Fajnie, że zrobiłeś cały spis kart, łatwiej będzie planować przyszłe decki.

Page 3 of 3 FirstFirst 123