-
Cards List | Lista Kart
Wklejajcie tutaj wszystkie karty (po polsku/angielsku + obrazek) a ja będe uaktualniał pierwszy (ten) post oraz wyciągne z plików gry wszystkich bohaterów/spelle/fortuny/eventy
-
jestes pewny ze ubi nie walnie ci za to banana? :P
-

Tak się pochwale
-
Moze dawajmy tylko rare i epic?
bo cmmony i uncommony beda raczej nudne i 90% graczy zna je na pamiec :P
-
Member
Widziałem właśnie u przeciwnika!! Najlepsza karta Inferno!! Blast 3!! Muszę ją zdobyć!! Najlepiej x5 
-
Member
No ja złapałem dziś to ( sorry za polski nie chce mi się zmieniać)
Wiem tez że brzydko wyglądają ale sam wycinałem a grafik 2d ze mnie marny.

Ej a może by tak ciut bardziej ambitny projekt zróbmy DOC wiki. Co o tym myslicie?
Last edited by JokVader; 07-04-2012 at 11:36 AM.
¡No pasarán!
-
@up
dostałeś reporta do ubi za reklame, btw na twoim gównianym forum jest gówniana baza
-
-
Member
Co? Za jaką reklamę kolo co ty ćpasz??
Po za tym naruszasz prawa autorskie twórców wycinając karty z plików gry, a nie z samej gry.
-
jokvader
ale w reg forum jest zeby nie reklamowac innych
nawet pod przyciskiem z wykrzyknikiem pod postem masz zeby wpisywac w powodzie zgloszenia rzeczy takie jak wiadomosci z reklamami i spam
to jest forum gry, sa betatesty po cholere zakladac 2 forum zeby byc fajnym i sciagac ludzi z tego ?
betatesty nie sa do zabawy tylko zeby testowac i pisac tutaj, a nie od razu traktowac to jak zwykla gre dla zabawy
co do kart, nie wiem czy wyciol ale i tak wszystkie juz widzialem w grze tak jak pewnie 90% innych graczy
a skoro mozna tu zglaszac bugi ze screenami itp to raczej ubisoft nie zabije nas za to ze wklejamy karty z ich gy, na forum o ich grze ktora jest w fazie zamknietej bety a my jestemy testerami :P